Beweging In Emotie

192,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 40 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00351SC Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Beweging in emotie: een kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek de schoonheid van Beweging in Emotie

Beweging in Emotie is een schitterend kunstsculptuur van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk vormt een prachtig en origineel cadeau voor elke kunstliefhebber. Het sculptuur is vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering, afgewerkt met een bronzen laag, en staat stevig op een elegante marmeren sokkel. Elk beeld wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het werk en een biografie van de kunstenaar te vinden zijn.

De kunstenaar: Ger van Tankeren

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die bekend staat om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding heeft hij zijn vaardigheden door de jaren heen verfijnd en ontwikkeld door zijn passie voor kunst. Tegenwoordig wordt hij gewaardeerd om zijn vakmanschap en de prachtige beelden die hij creëert, variërend van groot tot klein.

Elegantie en vakmanschap

De beelden van Ger van Tankeren zijn elegant en rijk aan details, wat ze aantrekkelijk maakt voor een breed publiek. De tinlegering, afgewerkt met een bronzen laag, geeft de sculpturen een tijdloze uitstraling. De verschillende thema’s in zijn werk maken de beelden geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen. Dankzij de betaalbare prijs en de prachtige ontwerpen zijn de sculpturen ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Perfect voor elke gelegenheid

Of u nu op zoek bent naar een kunstwerk voor uw eigen collectie of een cadeau voor een iemand, Beweging in Emotie is een uitstekende keuze. Dit kunstsculptuur brengt de emotie en beweging van het leven op een prachtige manier tot uitdrukking en zal zeker indruk maken op iedereen die het ziet.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen.