Forward

84,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 53 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00562SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Forward – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Forward” van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een origineel cadeau voor elke kunstliefhebber. De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met brons en veelal bevestigd op een marmeren sokkel, wat zorgt voor een elegante en duurzame uitstraling.

Eigenschappen van het kunstwerk

Elk kunstsculptuur wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het werk en een biografie van de kunstenaar vermeld staan. Dit maakt het kunstwerk niet alleen een visueel spektakel, maar ook een stukje geschiedenis en vakmanschap.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft verfijnd. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zichzelf ontwikkeld tot een zeer gewaardeerde kunstenaar, bekend om zijn elegante en gedetailleerde beelden. Zijn werken zijn geliefd bij een breed publiek en geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen.

en veelzijdig

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook veelzijdig in hun thema’s. Ze zijn perfect voor in de huiselijke kring en geschikt voor de professionele sfeer. Door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zijn deze beelden ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Bestellingen en contact

Voor grotere afnames of specifieke wensen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder om het perfecte kunstwerk te vinden dat aan al uw wensen voldoet.