Forward

303,00

  Artikelnummer: MA00563SB Categorie:
  Stel een vraagSnel antwoord

  Beschrijving

  Forward – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

  Een en prachtig kunstwerk

  Ontdek “Forward”, een schitterend kunstsculptuur van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit beeld is niet alleen een esthetisch hoogstandje, maar ook een origineel cadeau dat gegarandeerd indruk maakt.

  Materiaal en afwerking

  De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een elegante marmeren sokkel, wat het geheel een extra verfijnde touch geeft.

  Bijzonderheden

  Elk kunstwerk wordt geleverd met een kaartje waarop de titel van het werk en een biografie van de kunstenaar vermeld staan. Dit maakt het beeld niet alleen een prachtig decoratief stuk, maar ook een waardevol verzamelobject.

  Over de kunstenaar

  Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door jarenlange praktijkervaring heeft ontwikkeld. Zijn beelden staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn geliefd bij een breed publiek. De kunstwerken van Ger van Tankeren variëren in thema en zijn perfect voor zowel huiselijke als professionele omgevingen.

  Perfect als relatiegeschenk

  Dankzij de aantrekkelijke prijs en de prachtige ontwerpen zijn de sculpturen van Ger van Tankeren zeer gewild als relatiegeschenk. Of het nu gaat om een persoonlijk cadeau of een zakelijke attentie, “Forward” is een keuze die altijd gewaardeerd wordt.

  Neem voor grotere afnames of speciale verzoeken gerust contact met ons op.