De Overtocht

229,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 24 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00682SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

De Overtocht: een kunstsculptuur van Ger van Tankeren

en elegant kunstwerk

Ontdek de schoonheid van De Overtocht, een prachtig kunstsculptuur van de gerenommeerde kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke stuk is niet alleen een kunstwerk, maar ook een origineel en stijlvol cadeau dat elke kunstliefhebber zal waarderen.

Materiaal en afwerking

Deze sculpturen zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en afgewerkt met een bronslaag, wat zorgt voor een duurzame en elegante uitstraling. Veel van de sculpturen zijn gemonteerd op een stevige marmeren sokkel, wat bijdraagt aan hun statige en verfijnde uitstraling.

Bijzonderheden

Elk beeld is voorzien van een kaartje met de titel en een biografie van de kunstenaar, wat het kunstwerk een extra persoonlijke touch geeft. Dit maakt De Overtocht niet alleen een visueel aantrekkelijk stuk, maar ook een kunstwerk met een verhaal.

Over de kunstenaar: Ger van Tankeren

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidactische Nederlandse kunstenaar die bekend staat om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zonder formele kunstopleiding heeft hij zijn vaardigheden door de jaren heen ontwikkeld en is hij uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde kunstenaar. Zijn beelden, variërend van groot tot klein, getuigen van groot vakmanschap en zijn geliefd bij een breed publiek.

Toepassingen en thema’s

De kunstwerken van Ger van Tankeren zijn veelzijdig en passen perfect in zowel huiselijke als professionele omgevingen. Dankzij de aantrekkelijke prijs en het prachtige ontwerp zijn deze beelden ook zeer geschikt als relatiegeschenk.

Neem gerust contact met ons op voor grotere afnames of speciale verzoeken.