Bad Bad Girl

995,00

  • Techniek Mixed media op linnen
  • Afmeting 105 x 140 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 29,85 p/maand
  • U spaart 19,90 p/maand
Huur voor € 29,85 p/m
Artikelnummer: WVTHN Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Uniek kunstwerk: Bad Bad Girl van Ronald Chapeau

Combinatie van zeefdruk en collage technieken

Bad Bad Girl is een prachtig kunstwerk van de Nederlandse kunstenaar Ronald Chapeau. Dit werk is een schitterende combinatie van zeefdruk en collage technieken, afgewerkt met dikke acrylverf. Elk stuk uit deze serie wordt met de hand beschilderd en bewerkt, waardoor elk kunstwerk zijn eigen unieke karakter krijgt.

Hoogwaardige afwerking

Het kunstwerk is opgespannen op een 4 cm dik doek, waarbij de zijkanten zijn doorgeschilderd. Hierdoor is het direct klaar om aan de muur te hangen, zonder dat er extra lijstwerk nodig is. Dit zorgt voor een moderne en strakke uitstraling die perfect in elk interieur past.

Beschikbaar in onze galerie en kunstuitleen

Bad Bad Girl is te bezichtigen in onze galerie in Amersfoort. Daarnaast is dit kunstwerk beschikbaar via onze kunstuitleen en kan het ook online worden aangeschaft. Dit biedt flexibiliteit voor zowel bedrijven als particulieren die hun kunstcollectie willen uitbreiden of vernieuwen.

Over de kunstenaar: Ronald Chapeau

Een veelzijdige Nederlandse kunstenaar

Ronald Chapeau (Den Haag, 1969) is een ervaren ambachtelijk zeefdrukker en kunstenaar. Na jarenlange ervaring als zeefdrukker voor onder andere Herman Brood en Corneille, heeft Ronald zijn artistieke visie en passie voor kunst op het doek weten te combineren. Zijn werk kenmerkt zich door een unieke techniek en een rijke variëteit aan materialen, waaronder oude kranten en aankondigingsposters.

Invloeden en stijl

Ronald Chapeau’s kunstwerken zijn eigentijds en modern, geïnspireerd door iconen als Andy Warhol en Herman Brood. Zijn stijl is een boeiende mix van pop art, surrealisme, figuratief en populistisch. Elk werk is een unieke uitdrukking van zijn creatieve visie.

Schilderijen van Ronald Chapeau kopen of huren?

De kunstwerken van Ronald Chapeau zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.