Femme Plus

995,00

  • Techniek Mixed media op linnen
  • Afmeting 105 x 130 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 29,85 p/maand
  • U spaart 19,90 p/maand
Huur voor € 29,85 p/m
Artikelnummer: PXWBN Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Femme Plus met het portret van Twiggy – Ronald Chapeau

Femme Plus met het portret van Twiggy is een prachtig kunstwerk van de Nederlandse kunstenaar Ronald Chapeau. Chapeau combineert zeefdruk- en collagetechnieken en werkt zijn kunstwerken af met dikke acrylverf, waardoor elk stuk uit deze serie uniek is. Het kunstwerk is opgespannen op een 4 cm dik doek, waarbij de zijkanten zijn doorgeschilderd, zodat het direct aan de muur kan worden gehangen. Dit kunstwerk is beschikbaar via onze kunstuitleen en kan ook online worden aangeschaft. Elk werk wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

Over Ronald Chapeau

Ronald Chapeau, geboren in Den Haag in 1969, is een gerenommeerde Nederlandse kunstenaar met een achtergrond als ambachtelijk zeefdrukker. Na jarenlang te hebben gewerkt met prominente artiesten zoals Herman Brood en Corneille, besloot Ronald zijn creatieve talenten en passie voor kunst te combineren op het doek. Zijn unieke techniek en artistieke visie hebben geleid tot een indrukwekkende collectie kunstwerken. Ronald’s werk is een mix van pop art, surrealisme, figuratief en populistisch, geïnspireerd door iconen als Andy Warhol en Herman Brood. Zijn kunstwerken variëren van unieke aankondigingsposters van het Stedelijk Museum tot oude kranten uit de hele wereld.

Schilderijen van Ronald Chapeau kopen of huren?

Bij Amersfoort Art kunt u de kunstwerken van Ronald Chapeau zowel kopen als huren via onze kunstuitleen. Een deel van uw huurbedrag wordt gebruikt om spaartegoed op te bouwen, waarmee u het kunstwerk later kunt aanschaffen. Bent u toe aan iets nieuws? Gebruik uw spaartegoed om een ander kunstwerk te kopen of te huren. Onze kunstuitleen is een aantrekkelijke optie voor zowel bedrijven als particulieren. Voor meer informatie en de voorwaarden kunt u terecht op onze kunstuitleen pagina.

Verken de eigentijdse en moderne kunst van Ronald Chapeau bij Amersfoort Art en voeg een uniek stuk toe aan uw collectie!