Aanbieding!

Tanzania III

Oorspronkelijke prijs was: 625,00.Huidige prijs is: 525,00.

  • Techniek Zeefdruk op papier
  • Afmeting 45 x 90 cm
Artikelnummer: RIDZJ Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Prachtige zeefdruk van Ronald Boonacker

Uniek kunstwerk

Deze schitterende zeefdruk van Ronald Boonacker is een ware blikvanger voor elk interieur. De levendige kleuren en gedetailleerde compositie maken dit werk tot een opvallend kunststuk. Ronald Boonacker staat bekend om zijn unieke stijl en deze zeefdruk is daar een prachtig voorbeeld van.

Laatste exemplaar met exclusieve korting

Dit is ons laatste exemplaar en nu verkrijgbaar met een exclusieve korting van €100,-. Mis deze unieke kans niet om een waardevol kunstwerk aan uw collectie toe te voegen.

Certificaat van echtheid

Bij aankoop ontvangt u een certificaat van echtheid, wat de authenticiteit van dit kunstwerk garandeert. Dit certificaat is een belangrijk document voor elke kunstverzamelaar.

Inlijstmogelijkheden

Wilt u de zeefdruk laten inlijsten? Neem dan gerust contact met ons op voor de verschillende inlijstopties. Wij helpen u graag om het perfecte frame voor uw nieuwe kunstwerk te vinden.

Waarom kiezen voor Amersfoort Art?

Bij Amersfoort Art staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Als galerie, kunstuitleen en lijstenmakerij bieden wij een breed scala aan diensten om aan al uw kunstbehoeften te voldoen. Bezoek onze galerie in Amersfoort en laat u inspireren door ons uitgebreide aanbod aan kunstwerken.