Aanbieding!

Tulpenvelden

Oorspronkelijke prijs was: 625,00.Huidige prijs is: 525,00.

  • Techniek Zeefdruk op papier
  • Afmeting 45 x 90 cm
Artikelnummer: VCSTF Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Prachtige zeefdruk van Ronald Boonacker

Ontdek de betoverende schoonheid van deze prachtige zeefdruk van Ronald Boonacker. Dit unieke kunstwerk straalt de kenmerkende stijl en finesse van Boonacker uit, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan elke kunstcollectie.

Kwaliteit en authenticiteit

Elke zeefdruk wordt geleverd met een certificaat van echtheid, zodat u verzekerd bent van de authenticiteit en kwaliteit van dit kunstwerk. Dit is ons laatste exemplaar, dus wees er snel bij om deze unieke kans niet te missen.

Laat uw zeefdruk inlijsten

Wilt u de zeefdruk professioneel laten inlijsten? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte lijst die de schoonheid van dit kunstwerk nog meer benadrukt.

Exclusieve korting

Profiteer nu van een exclusieve korting van €100,- op dit laatste exemplaar. Een unieke kans om een prachtig kunstwerk van Ronald Boonacker aan uw collectie toe te voegen tegen een gereduceerde prijs.

Verzamel kunst die inspireert en verrijkt. Bestel vandaag nog deze schitterende zeefdruk van Ronald Boonacker bij Amersfoort Art.