Aanbieding!

Curacao

Oorspronkelijke prijs was: 625,00.Huidige prijs is: 525,00.

  • Techniek Zeefdruk op papier
  • Afmeting 30 x 90 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
Artikelnummer: PCRZP Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Zeefdruk van Ronald Boonacker: een unieke aanwinst voor uw collectie

Ontdek de prachtige zeefdruk van de gerenommeerde kunstenaar Ronald Boonacker, een indrukwekkend kunstwerk dat een bijzondere toevoeging zal zijn aan uw collectie. Deze zeefdruk weerspiegelt de kenmerkende stijl van Boonacker perfect, met zijn levendige kleuren en expressieve vormen.

Laatste exemplaar met exclusieve korting

Dit is ons laatste exemplaar en wordt nu aangeboden met een exclusieve korting van €100,-. Grijp deze unieke kans om een authentiek kunstwerk van Ronald Boonacker in huis te halen tegen een gereduceerde prijs.

Certificaat van echtheid inbegrepen

Bij aankoop van deze zeefdruk ontvangt u een certificaat van echtheid, wat de waarde en authenticiteit van het kunstwerk bevestigt. Dit maakt het niet alleen een visueel aantrekkelijk stuk, maar ook een waardevolle investering voor de toekomst.

Maatwerk lijstenservice beschikbaar

Wilt u de zeefdruk in laten lijsten? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze professionele lijstenmakerij biedt maatwerkoplossingen om uw kunstwerk perfect te presenteren en te beschermen.

Waarom kiezen voor Amersfoort Art?

  • Uitgebreide collectie van gerenommeerde kunstenaars
  • Persoonlijke service en advies
  • Professionele kunstuitleen en lijstenmakerij

Bezoek Amersfoort Art en ontdek meer over onze galerie, kunstuitleen en lijstenmakerij. Wij helpen u graag bij het vinden van het perfecte kunstwerk voor uw ruimte.