Composition (War Erosion)

4.950,00

  • Techniek Acryl op paneel
  • Afmeting 150x140 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 148,50 p/maand
  • U spaart 99,00 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 495,00 rentevrij
Huur voor € 148,50 p/m
Artikelnummer: UPBAB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Composition (War Erosion) – een imposant kunstwerk van Quraish

Uniek en indrukwekkend kunstwerk

Ontdek Composition (War Erosion), een imposant groot kunstwerk van de gerenommeerde kunstenaar Quraish. Dit unieke exemplaar is geschilderd op een paneel met een dikte van 8 cm, wat zorgt voor een robuuste en indrukwekkende uitstraling. Zelfs zonder lijst is dit kunstwerk een echte eye-catcher die elke ruimte transformeert.

Bijzondere afmetingen en zeldzaamheid

Met een formaat van 150×140 cm is Composition (War Erosion) een zeldzame vondst. Kunstwerken van deze omvang en van de hand van Quraish worden zelden te koop aangeboden. Dit maakt het schilderij een zeer bijzondere aanwinst in onze collectie, een stuk dat zowel kunstliefhebbers als verzamelaars zal aanspreken.

Te bezichtigen en beschikbaar in onze kunstuitleen

U kunt Composition (War Erosion) bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Daarnaast is dit indrukwekkende kunstwerk beschikbaar in onze kunstuitleen, zodat u het tijdelijk in uw eigen ruimte kunt ervaren voordat u een definitieve beslissing neemt.

Vrijblijvende proefplaatsing

Gezien het formaat van dit kunstwerk, bieden wij de mogelijkheid om Composition (War Erosion) geheel vrijblijvend bij u thuis te laten proefplaatsen. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een proefplaatsing.

Tijdelijke aanbieding

Bij aankoop van Composition (War Erosion) ontvangt u tijdelijk twee miniatuurschilderijen van Quraish naar keuze cadeau! Deze miniaturen hebben een formaat van 15x15x5 cm (exclusief lijst) en vormen een prachtige aanvulling op uw collectie.

Bezoek Amersfoort Art om dit unieke kunstwerk te bezichtigen en ontdek de schoonheid en kracht van Composition (War Erosion) zelf.