Composition No. XII

495,00

  • Techniek Acryl op hout
  • Afmeting 15 x 15 x 5 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 14,85 p/maand
  • U spaart 9,90 p/maand
Huur voor € 14,85 p/m
Artikelnummer: RTTPQ Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Composition No. XII van Quraish

Uniek kunstwerk van een befaamde kunstenaar

Composition No. XII is een indrukwekkend origineel werk van de befaamde kunstenaar Quraish. Dit unieke kunstwerk is vervaardigd met acryl op 5 cm dik hout, waardoor het een robuuste en duurzame uitstraling heeft. Het schilderij is doorgeschilderd aan de zijkanten, waardoor het direct aan de muur kan worden opgehangen zonder dat een lijst nodig is.

Certificaat van echtheid

Bij aankoop van Composition No. XII ontvangt u een certificaat van echtheid, dat de authenticiteit van dit unieke kunstwerk bevestigt. Dit maakt het niet alleen een waardevolle toevoeging aan uw eigen collectie, maar ook een bijzonder geschenk voor kunstliefhebbers.

Te bezichtigen en te bestellen

U kunt Composition No. XII bezichtigen in onze galerie in Amersfoort. Het kunstwerk is tevens beschikbaar in onze kunstuitleen, waardoor u de mogelijkheid heeft om het eerst thuis uit te proberen. Daarnaast is het eenvoudig online te bestellen via onze webshop.

Perfect cadeau

Composition No. XII is niet alleen een prachtig kunstwerk voor uw eigen interieur, maar ook een origineel cadeau voor vrienden en familie. Het unieke karakter en de hoogwaardige afwerking maken het een bijzonder geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden.

Bezoek onze galerie of bestel online en voeg dit unieke kunstwerk van Quraish toe aan uw collectie!