Composition No. XI

495,00

  • Techniek Acryl op hout
  • Afmeting 15 x 15 x 5 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 14,85 p/maand
  • U spaart 9,90 p/maand
Huur voor € 14,85 p/m
Artikelnummer: MVMZR Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Composition No. XI van Quraish

Uniek en origineel kunstwerk

Composition No. XI is een prachtig origineel werk van de gerenommeerde kunstenaar Quraish. Dit unieke exemplaar is vervaardigd met acrylverf op 5 cm dik hout, wat zorgt voor een robuuste en duurzame uitstraling. De zijkanten zijn volledig doorgeschilderd, waardoor het kunstwerk direct aan de muur kan worden gehangen zonder dat een lijst nodig is.

Certificaat van echtheid

Bij aankoop van Composition No. XI ontvangt u een certificaat van echtheid. Dit garandeert dat u een authentiek werk van Quraish in handen heeft, een waardevolle toevoeging aan uw kunstcollectie.

Perfect cadeau

Dit kunstwerk is niet alleen een aanwinst voor uw eigen interieur, maar ook een bijzonder en origineel cadeau. Of u het nu zelf houdt of aan iemand schenkt, Composition No. XI zal zeker indruk maken.

Te bezichtigen en te bestellen

U kunt Composition No. XI bezichtigen in onze galerie in Amersfoort. Daarnaast is dit kunstwerk beschikbaar in onze kunstuitleen en kunt u het eenvoudig online bestellen via onze webshop.

Bezoek Amersfoort Art

Ontdek meer over Composition No. XI en andere unieke kunstwerken in onze galerie. Bezoek Amersfoort Art voor een uitgebreide collectie kunstwerken, kunstuitleenmogelijkheden en professionele lijstenmakerij.