Composition No. V

495,00

  • Techniek Acryl op hout
  • Afmeting 15 x 15 x 5 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 14,85 p/maand
  • U spaart 9,90 p/maand
Huur voor € 14,85 p/m
Artikelnummer: MITXV Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Uniek kunstwerk van de gerenommeerde kunstenaar Quraish

Beschrijving van het kunstwerk

Dit prachtige originele werk van de befaamde kunstenaar Quraish is een ware eyecatcher voor elke ruimte. Het betreft een uniek exemplaar, geschilderd met hoogwaardige acrylverf op een 5 cm dik houten paneel. De zijkanten zijn doorgeschilderd, waardoor het kunstwerk direct aan de muur kan worden gehangen zonder dat er een lijst nodig is.

Certificaat van echtheid

Bij aankoop van dit kunstwerk ontvangt u een certificaat van echtheid, zodat u verzekerd bent van een origineel Quraish-stuk. Dit maakt het niet alleen een waardevolle toevoeging aan uw eigen collectie, maar ook een bijzonder en uniek cadeau om te geven.

Bezoek onze galerie

Het werk is te bezichtigen in onze galerie in Amersfoort. Hier kunt u de texturen en kleuren van dichtbij bewonderen en ervaren hoe het kunstwerk in verschillende lichtomstandigheden tot zijn recht komt.

Kunstuitleen en online bestellen

Naast de mogelijkheid om het kunstwerk te kopen, is het ook beschikbaar in onze kunstuitleen. Dit biedt u de kans om het werk tijdelijk in huis te halen en te genieten van de kunst zonder directe aankoopverplichting. Uiteraard kunt u het kunstwerk ook eenvoudig online bestellen via onze webshop.

Een uniek cadeau

Dit originele kunstwerk van Quraish is niet alleen een prachtige aanvulling op uw eigen interieur, maar ook een bijzonder geschenk voor kunstliefhebbers. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of een andere speciale gelegenheid, met dit unieke exemplaar geeft u een cadeau dat blijvende indruk maakt.

Bezoek Amersfoort Art voor meer informatie en laat u inspireren door ons uitgebreide aanbod aan unieke kunstwerken.