Skull Snail Black

950,00

  • Techniek Polystone
  • Afmeting 35 x 20 cm
  • Oplage 25
Artikelnummer: sn-greychrome-1-1 Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Skull Snail Black – Een kunstwerk van Caro Sofia

Ontdek de fascinerende wereld van Caro Sofia met de exclusieve Skull Snail Black. Dit bijzondere kunstwerk is vervaardigd uit hoogwaardig kunsthars en is slechts in een gelimiteerde oplage van 25 exemplaren wereldwijd beschikbaar. Een unieke kans om een zeldzaam en intrigerend kunstwerk aan uw collectie toe te voegen.

Exclusieve gelimiteerde editie

De Skull Snail Black is niet zomaar een kunstwerk; het is een statement. Met slechts 25 stuks wereldwijd, bezit u een waar collector’s item. Elk exemplaar is met de hand afgewerkt en draagt de signatuur van Caro Sofia, wat garant staat voor de hoogste kwaliteit en exclusiviteit.

De visie van Caro Sofia

Caro Sofia, geboren in Nederland, is een kunstenaar die de grenzen van conventionele kunst doorbreekt. In een wereld die vaak conformiteit eist, kiest zij ervoor om met haar werk te schreeuwen. Haar kunst nodigt uit om na te denken, te handelen en te voelen zonder beperkingen. Ze daagt je uit om je perceptie van wat echt is te heroverwegen en anders te durven zijn.

Materiaal en afwerking

De Skull Snail Black is gemaakt van hoogwaardig kunsthars, wat zorgt voor een duurzame en gedetailleerde afwerking. Het materiaal geeft het kunstwerk een moderne en strakke uitstraling, perfect voor elke kunstliefhebber die op zoek is naar iets bijzonders.

Neem contact op voor bezorging

Vanwege de exclusiviteit en het delicate karakter van dit kunstwerk, bieden wij geen standaard verzendopties aan. Voor bezorgmogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder om ervoor te zorgen dat dit unieke kunstwerk veilig bij u wordt afgeleverd.

Voeg vandaag nog de Skull Snail Black van Caro Sofia toe aan uw kunstverzameling en laat u inspireren door haar unieke visie en gedurfde stijl.