Skull Snail Grey Chrome

950,00

  • Techniek Polystone
  • Afmeting 35 x 20 cm
  • Oplage 25
  • Levertijd 1-3 werkdagen
Artikelnummer: sn-greychrome Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Skull Snail Grey Chrome van Caro Sofia

kunstwerk van hoogwaardig kunsthars

Ontdek de prachtige Skull Snail Grey Chrome, een kunstwerk van de getalenteerde kunstenaar Caro Sofia. Dit indrukwekkende beeld is vervaardigd uit hoogwaardig kunsthars, wat zorgt voor een duurzame en kwalitatieve afwerking. De Skull Snail Grey Chrome is onderdeel van een gelimiteerde editie, waarbij wereldwijd slechts 25 exemplaren beschikbaar zijn. Dit maakt het een verzamelobject voor kunstliefhebbers.

De visie van Caro Sofia

Caro Sofia, geboren in Nederland, staat bekend om haar gedurfde en expressieve stijl. In een wereld waar conformiteit vaak de norm is, kiest zij ervoor om met haar kunst een krachtige boodschap uit te dragen. Haar werk nodigt je uit om een universum te betreden waar geen regels bestaan over hoe je moet denken, handelen of voelen om geaccepteerd te worden. Met de Skull Snail Grey Chrome daagt Caro Sofia je uit om je perceptie van realiteit te heroverwegen en je open te stellen voor nieuwe manieren van zien en ervaren.

Exclusiviteit en beschikbaarheid

De Skull Snail Grey Chrome is niet zomaar een kunstwerk; het is een zeldzaam en stuk dat slechts in beperkte oplage beschikbaar is. Met slechts 25 exemplaren wereldwijd, biedt dit beeld een unieke kans om een stukje van Caro Sofia’s visie in huis te halen. Vanwege de exclusieve aard van dit kunstwerk, kunnen wij helaas geen verzending aanbieden. Voor eventuele bezorging kunt u contact met ons opnemen.

Waarom kiezen voor Amersfoort Art?

Bij Amersfoort Art bieden we een zorgvuldig samengestelde collectie van unieke kunstwerken, kunstuitleen en professionele lijstenmakerij. Onze galerie in Amersfoort is de ideale plek om bijzondere kunst te ontdekken en uw collectie uit te breiden. Bezoek ons vandaag nog en laat u inspireren door de veelzijdigheid en creativiteit van kunstenaars zoals Caro Sofia.