Skull Snail Pink

950,00

  • Techniek Polystone
  • Afmeting 35 x 20 cm
  • Oplage 25
  • Levertijd 1-3 werkdagen
Artikelnummer: sn-pink Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Skull Snail Pink van Caro Sofia

kunstwerk van hoogwaardig kunsthars

Ontdek de fascinerende Skull Snail Pink, een creatie van de getalenteerde Nederlandse kunstenares Caro Sofia. Dit unieke kunstwerk is vervaardigd uit hoogwaardig kunsthars en maakt deel uit van een gelimiteerde editie, waarvan wereldwijd slechts 25 exemplaren beschikbaar zijn. Een stuk dat elke kunstverzamelaar zal bekoren.

De wereld van Caro Sofia

Caro Sofia is een kunstenaar die geboren is in Nederland en bekend staat om haar gedurfde en expressieve stijl. In een wereld die vaak vraagt om conformiteit, kiest Caro Sofia ervoor om met haar werk luid en duidelijk te spreken. Haar kunst nodigt je uit in een universum zonder regels, waar je vrij bent om te denken, handelen en voelen op jouw manier. Met Skull Snail Pink daagt ze je uit om je perceptie van de werkelijkheid te herzien en anders te durven zijn.

Exclusiviteit en kwaliteit

Skull Snail Pink is niet alleen een visueel indrukwekkend kunstwerk, maar ook een symbool van exclusiviteit en vakmanschap. De hoogwaardige kunsthars zorgt voor een duurzame en verfijnde afwerking, waardoor dit kunstwerk een blijvende indruk achterlaat in elke ruimte. Met slechts 25 exemplaren wereldwijd, haal je een en zeldzaam stuk in huis.

Neem contact op voor bezorging

Vanwege de exclusieve aard van Skull Snail Pink kunnen wij dit kunstwerk helaas niet verzenden. Voor eventuele bezorging kun je gerust contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder om dit unieke kunstwerk een plek in jouw collectie te geven.