Remember The Day

2.650,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 80 x 160 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 79,50 p/maand
  • U spaart 53,00 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 265,00 rentevrij
Huur voor € 79,50 p/m
Artikelnummer: OUKZQ Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Remember The Day – Nicole Laceur

Prachtig strandgezicht

Ontdek het adembenemende strandgezicht van Nicole Laceur, getiteld “Remember The Day”. Dit kunstwerk is een schitterend werk van olieverf op linnen, zorgvuldig gespannen op een stevig 4 cm dik raamwerk van 80×160 cm. De zijkanten zijn volledig doorgeschilderd, zodat het schilderij direct aan de muur kan worden gehangen zonder extra lijst.

Uniek en authentiek

Dit unieke kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan elke kunstcollectie. “Remember The Day” is niet alleen te bewonderen in onze galerie in Amersfoort, maar kan ook eenvoudig online worden besteld. Bovendien is het schilderij beschikbaar in onze kunstuitleen, zodat u het eerst kunt ervaren voordat u het aanschaft.

Over de kunstenaar

Nicole Laceur (Arnhem, 1967) komt uit een artistieke familie en groeide op tussen schilderijen en andere kunstwerken. Na het afronden van een modeacademie woonde zij enige tijd in Parijs, waar de kunstzinnige omgeving haar inspireerde om zich volledig toe te leggen op schilderen. Nicole schildert impressionistische olieverfschilderijen met diverse onderwerpen. Zij zegt zelf: ‘Mijn werk gaat over alledaagse dingen in de wereld. Ik gebruik de techniek van impressionisten en de grote meesters en pas dit op een moderne manier toe. In mijn atelier kan ik enorm van het vak genieten en laat tijd hier geen rol in spelen.’

Kom langs in onze galerie in Amersfoort om dit prachtige kunstwerk in het echt te bewonderen, of bestel het eenvoudig online. Voeg een stukje unieke kunst toe aan uw interieur met “Remember The Day” van Nicole Laceur.