Summer Love

2.650,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 80 x 160 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 79,50 p/maand
  • U spaart 53,00 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 265,00 rentevrij
Huur voor € 79,50 p/m
Artikelnummer: FAZAX Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Summer Love door Nicole Laceur

Fraai strandgezicht in olieverf

Ontdek het prachtige kunstwerk Summer Love van de getalenteerde kunstenares Nicole Laceur. Dit indrukwekkende strandgezicht is geschilderd met olieverf op linnen en gespannen op een stevig raamwerk van 60×180 cm met een dikte van 4 cm. De zijkanten van het doek zijn doorgeschilderd, waardoor het kunstwerk direct aan de muur kan worden gehangen zonder extra lijst.

Uniek kunstwerk met certificaat van echtheid

Summer Love is een uniek kunstwerk dat wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de authenticiteit en waarde van het schilderij garandeert. Dit schilderij is niet alleen een blikvanger in elke ruimte, maar ook een waardevolle toevoeging aan uw kunstcollectie.

Beschikbaar in galerie en online

Dit prachtige schilderij is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort, maar kan ook gemakkelijk online besteld worden. Na het plaatsen van uw bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. Daarnaast is Summer Love ook beschikbaar in onze kunstuitleen, zodat u het kunstwerk eerst kunt ervaren voordat u tot aankoop overgaat.

Over de kunstenares: Nicole Laceur

Nicole Laceur (Arnhem, 1967) komt uit een artistieke familie en groeide op tussen schilderijen en andere kunstvormen. Na haar opleiding aan de modeacademie heeft ze enige tijd in Parijs gewoond, waar ze zich liet inspireren door de kunstzinnige omgeving. Al snel bleek dat haar passie bij het schilderen lag. Nicole Laceur staat bekend om haar impressionistische olieverfschilderijen met diverse onderwerpen.

Inspiratie en techniek

Nicole Laceur: “Mijn werk gaat over alledaagse dingen in de wereld. Ik gebruik de techniek van de impressionisten en pas dit op een moderne manier toe. In mijn atelier kan ik enorm van het vak genieten en laat tijd hier geen rol in spelen.”

Laat u betoveren door de schoonheid van Summer Love en breng een stukje van Nicole Laceur’s artistieke visie in uw eigen ruimte.