Paradise

2.395,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 100 x 100 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 71,85 p/maand
  • U spaart 47,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 239,50 rentevrij
Huur voor € 71,85 p/m
Artikelnummer: SMDSG Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Paradise: een prachtig strandgezicht van Nicole Laceur

Ontdek de serene schoonheid van Paradise, een indrukwekkend strandgezicht geschilderd door de getalenteerde kunstenares Nicole Laceur. Dit unieke kunstwerk, geschilderd met olieverf op linnen, is gespannen op een stevig 4 cm dik raamwerk met afmetingen van 100×100 cm. De zijkanten zijn doorgeschilderd, waardoor het direct ophangklaar is en een naadloze esthetiek biedt.

Uniek en authentiek

Elk kunstwerk van Nicole Laceur wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de uniciteit en waarde ervan onderstreept. Paradise is niet alleen een visueel genot, maar ook een waardevolle toevoeging aan elke kunstcollectie.

Te bewonderen in onze galerie en online te bestellen

Dit schilderij is te bezichtigen in onze galerie in Amersfoort. Voor degenen die niet in de buurt zijn, bieden wij de mogelijkheid om het kunstwerk online te bestellen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. Paradise is ook beschikbaar via onze kunstuitleen, zodat u het werk eerst kunt ervaren voordat u het aanschaft.

Over Nicole Laceur

Nicole Laceur (Arnhem, 1967) komt uit een artistieke familie en groeide op tussen schilderijen en andere kunstwerken. Na het voltooien van een modeacademie woonde zij enige tijd in Parijs, waar de kunstzinnige omgeving haar inspireerde om zich volledig aan het schilderen te wijden. Nicole schildert impressionistische olieverfschilderijen met diverse onderwerpen. Ze zegt hierover: ‘Mijn werk gaat over alledaagse dingen in de wereld. Ik gebruik de techniek van impressionisten en de grote meesters en pas dit op een moderne manier toe. In mijn atelier kan ik enorm van het vak genieten en laat tijd hier geen rol in spelen.’

Voeg een stukje paradijs toe aan uw interieur met Paradise van Nicole Laceur, een kunstwerk dat rust en schoonheid uitstraalt.