Welcome To The Beach

2.650,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 80 x 160 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstkoopregeling 10 x 265,00 rentevrij
  • Kunstuitleen 79,50 p/maand
  • U spaart 53,00 p/maand
Huur voor € 79,50 p/m
Artikelnummer: QSKGQ Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Welcome to the Beach – Een schilderij van Nicole Laceur

Een prachtig strandgezicht

Welcome to the Beach is een adembenemend strandgezicht geschilderd door de getalenteerde kunstenares Nicole Laceur. Dit kunstwerk, geschilderd met olieverf op linnen, biedt een serene en uitnodigende blik op het strand, perfect om een vleugje rust en schoonheid aan uw interieur toe te voegen.

Uniek en authentiek

Dit schilderij, met afmetingen van 60×180 cm, is gespannen op een stevig 4 cm dik raamwerk. De zijkanten zijn doorgeschilderd, wat betekent dat het kunstwerk direct klaar is om aan de muur te worden gehangen. Elk exemplaar wordt geleverd met een certificaat van echtheid, waardoor u verzekerd bent van een uniek en authentiek stuk.

Te bewonderen in onze galerie

Het schilderij Welcome to the Beach is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort. U kunt het kunstwerk ook eenvoudig online bestellen via onze webshop. Wij nemen na ontvangst van uw bestelling zo snel mogelijk contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

Beschikbaar in onze kunstuitleen

Naast de mogelijkheid om dit prachtige kunstwerk aan te schaffen, is het ook beschikbaar in onze kunstuitleen. Hierdoor kunt u genieten van dit kunstwerk zonder het direct aan te schaffen.

Over Nicole Laceur

Nicole Laceur, geboren in Arnhem in 1967, komt uit een artistieke familie en groeide op te midden van schilderijen en andere kunstwerken. Na het afronden van een modeacademie en een inspirerende periode in Parijs, besloot Nicole zich volledig te wijden aan het schilderen. Haar impressionistische olieverfschilderijen variëren in onderwerp, maar zijn altijd doordrenkt met een moderne interpretatie van de technieken van de grote meesters. Nicole: “Mijn werk gaat over alledaagse dingen in de wereld. Ik gebruik de techniek van impressionisten en de grote meesters en pas dit op een moderne manier toe. In mijn atelier kan ik enorm van het vak genieten en laat tijd hier geen rol in spelen.”

Bezoek Amersfoort Art om dit prachtige kunstwerk en vele andere werken van Nicole Laceur te ontdekken.