It’s A Beautiful Day

3.150,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 100 x 180 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 94,50 p/maand
  • U spaart 63,00 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 315,00 rentevrij
Huur voor € 94,50 p/m
Artikelnummer: BLISA Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

It’s a Beautiful Day – Nicole Laceur

Beschrijving van het kunstwerk

‘It’s a Beautiful Day’ is een prachtig strandgezicht geschilderd door de getalenteerde kunstenares Nicole Laceur. Dit indrukwekkende kunstwerk is gemaakt met olieverf op linnen en is gespannen op een stevig raamwerk van 100×180 cm met een dikte van 4 cm. De zijkanten van het doek zijn eveneens beschilderd, waardoor het schilderij direct klaar is om aan de muur te hangen. Elk detail van dit schilderij straalt vakmanschap en passie uit, en het wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

Bekijk het kunstwerk

Dit unieke kunstwerk is zowel te bewonderen in onze galerie in Amersfoort als online te bestellen. ‘It’s a Beautiful Day’ is ook beschikbaar in onze kunstuitleen, zodat u het schilderij tijdelijk in uw eigen ruimte kunt ervaren.

Over de kunstenares

Nicole Laceur, geboren in Arnhem in 1967, komt uit een artistieke familie en groeide op tussen schilderijen en andere kunstwerken. Na het afronden van een modeacademie woonde zij enige tijd in Parijs, waar zij werd geïnspireerd door de kunstzinnige omgeving. Al snel besloot zij zich volledig te wijden aan het schilderen. Nicole Laceur staat bekend om haar impressionistische olieverfschilderijen met diverse onderwerpen. Ze zegt hierover: ‘Mijn werk gaat over alledaagse dingen in de wereld. Ik gebruik de techniek van impressionisten en de grote meesters en pas dit op een moderne manier toe. In mijn atelier kan ik enorm van het vak genieten en laat tijd hier geen rol in spelen.’

Bestellen en bezorging

Na ontvangst van uw bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. ‘It’s a Beautiful Day’ kan binnen 1-2 werkdagen bij u thuis zijn, zodat u snel kunt genieten van dit prachtige kunstwerk.