Life is just a movie

725,00

  • Techniek Kunstwerk op mirror dibond
  • Afmeting 60 x 100 cm
  • Oplage 150
  • Levertijd 1-3 werkdagen
Artikelnummer: HRRTH Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Life is just a movie: een uniek pop-art kunstwerk

Over het kunstwerk

Life is just a movie is een opvallende pop-art creatie in de vorm van een filmbeeld. Dit kunstwerk is vervaardigd op een ondergrond van mirror dibond, waarop een gedetailleerde digitale print is aangebracht. De print bevat een veelheid aan kleine afbeeldingen die allemaal verband houden met de titel van het kunstwerk.

Visuele effecten en details

Elke keer dat je naar het kunstwerk kijkt, ontdek je nieuwe elementen. De onbedrukte delen van het mirror dibond materiaal zorgen voor een fascinerend spel van licht en reflectie, waardoor het kunstwerk steeds weer anders oogt afhankelijk van de lichtinval.

Ophangsysteem en stabiliteit

Het kunstwerk is voorzien van een ophangbevestiging en afstandsstoppers, zodat het stabiel en stevig tegen de muur hangt. Dit zorgt ervoor dat het kunstwerk altijd perfect gepositioneerd is en een echte blikvanger vormt in elke ruimte.

Beperkte oplage en echtheid

Life is just a movie wordt geproduceerd in een beperkte oplage van slechts 150 stuks. Elk exemplaar is op de achterzijde gesigneerd en wordt geleverd met een echtheidscertificaat, wat de exclusiviteit en waarde van het kunstwerk garandeert.

Bezorging en retour

Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour.