Puzzle Bunny

495,00950,00

  • Techniek Kunstwerk op mirror dibond
  • Oplage 150
  • Levertijd 1-3 werkdagen
Artikelnummer: ENANP Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Ontdek Puzzle Bunny: een unieke Pop-Art creatie

Een visueel spektakel op mirror dibond

Puzzle Bunny is een indrukwekkend kunstwerk in de Pop-Art stijl, vormgegeven als een puzzelstukje. Dit kunstwerk is vervaardigd op een hoogwaardige ondergrond van mirror dibond, wat zorgt voor een verbluffend visueel effect. De print toont een overvloed aan kleine afbeeldingen die allemaal verband houden met de titel van het werk. Elke keer dat je naar Puzzle Bunny kijkt, ontdek je nieuwe details en verrassingen. De spiegelende werking van het niet-bedrukte materiaal creëert een dynamisch spel van licht en reflecties.

Perfecte afwerking en presentatie

Het kunstwerk is voorzien van een ophangbevestiging en afstandsstoppers, waardoor het stabiel en elegant tegen de muur hangt. Met een oplage van slechts 150 stuks is Puzzle Bunny een exclusieve toevoeging aan je kunstcollectie. Elk exemplaar is op de achterzijde gesigneerd en wordt geleverd met een echtheidscertificaat, wat de authenticiteit en waarde van het kunstwerk garandeert.

Beperkte oplage en unieke signatuur

Met een beperkte oplage van 150 stuks is Puzzle Bunny een zeldzaam en waardevol kunstwerk. Elk exemplaar is persoonlijk gesigneerd door de kunstenaar, wat een extra dimensie van exclusiviteit toevoegt. Het bijgeleverde echtheidscertificaat bevestigt de authenticiteit van je aankoop, zodat je met vertrouwen kunt genieten van dit unieke kunstwerk.

Voeg Puzzle Bunny toe aan je collectie en ervaar de magie van Pop-Art in je eigen ruimte. Bestel vandaag nog en ontdek telkens weer iets nieuws in dit fascinerende kunstwerk.