Our Rock Heroes

795,00

  • Techniek Digitale print op mirror dibond
  • Afmeting 50 x 120 cm
  • Oplage 150
Artikelnummer: PWQVP Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Remember our rock heroes: een unieke Pop-Art gitaar

Beschrijving van het kunstwerk

Remember our rock heroes is een opvallende Pop-Art creatie, vormgegeven als een gitaar. Dit kunstwerk is vervaardigd op een basis van mirror dibond, waarop een gedetailleerde digitale print is aangebracht. De print toont een rijke verzameling kleine afbeeldingen, allemaal nauw verbonden met de titel van het kunstwerk. Elke keer dat je dit kunstwerk bekijkt, ontdek je nieuwe details dankzij de spiegelende effecten van het onbedrukte dibond materiaal.

Unieke effecten en hoogwaardige afwerking

De spiegelende werking van het mirror dibond zorgt voor een dynamisch spel van licht en reflecties, waardoor het kunstwerk telkens een andere uitstraling krijgt. Het kunstwerk is uitgerust met een stevige ophangbevestiging en afstandsstoppers, zodat het stabiel en elegant tegen de muur hangt.

Beperkte oplage en echtheid

Dit exclusieve kunstwerk wordt geproduceerd in een gelimiteerde oplage van slechts 150 stuks. Elk exemplaar is op de achterzijde gesigneerd door de kunstenaar en wordt geleverd met een echtheidscertificaat, wat de waarde en authenticiteit van het werk garandeert.

Bezorging en contact

Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. Geniet binnen enkele dagen van dit bijzondere kunstwerk in uw eigen huis.