Mr. Einstein

895,00

  • Techniek Mixed media op dibond
  • Afmeting 50 x 50 cm
  • Oplage 10
  • Levertijd 1-3 werkdagen
Artikelnummer: SCZOE Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Unieke combinatie van zeefdruktechnieken en acryl

Deze prachtige kunstwerken zijn vervaardigd met een unieke combinatie van zeefdruktechnieken en acrylverf, wat zorgt voor een levendig en dynamisch effect. Elk stuk is met de hand gemaakt, waardoor elk exemplaar zijn eigen unieke details heeft.

Hoogwaardige materialen en afwerking

Het kunstwerk is zorgvuldig gecreëerd op een stevige dibond ondergrond en vervolgens gemonteerd op een dik, 4 cm raamwerk. Om de kleuren nog levendiger te maken en het werk te beschermen, is het geheel overgoten met een dikke laag epoxyhars. Dit geeft het kunstwerk niet alleen een schitterende glans, maar zorgt ook voor een langdurige bescherming.

Exclusieve editie en echtheid

Dit kunstwerk is beschikbaar in een exclusieve oplage van slechts 10 genummerde exemplaren. Dankzij het handwerk is elk exemplaar nét even anders, wat ieder werk uniek maakt. Elk kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

Klaar om op te hangen

Het kunstwerk is voorzien van een ophangsysteem, waardoor het direct aan de wand kan worden bevestigd. U kunt dit bijzondere stuk bewonderen in onze galerie in Amersfoort of het lenen via onze kunstuitleen. Uiteraard is het kunstwerk ook eenvoudig online te bestellen.

Beschikbaar in onze galerie en online

Kom langs in onze galerie in Amersfoort om het kunstwerk in het echt te zien, of bestel het eenvoudig online. Voor vragen of speciale verzoeken kunt u altijd contact met ons opnemen.