Al Capone

3.450,00

  • Techniek Mixed media op paneel
  • Afmeting 75 x 180 cm
  • Oplage 7
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstkoopregeling 10 x 345,00 rentevrij
  • Kunstuitleen 103,50 p/maand
  • U spaart 69,00 p/maand
Huur voor € 103,50 p/m
Artikelnummer: LGFXJ Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Al Capone: een kunstwerk van van Appel

Unieke materialen en verbluffende details

Al Capone is een zeer fraai kunstwerk van de gerenommeerde kunstenaar van Appel. Dit unieke stuk is vervaardigd met diverse materialen en overgoten met een dikke laag epoxyhars, wat zorgt voor een verbluffend effect. Het kunstwerk bevat diverse materialen, waaronder gekleurde stenen, die samen een echte eye-catcher vormen.

Exclusieve oplage en certificaat van echtheid

Dit kunstwerk is gemaakt in een exclusieve oplage van slechts 7 stuks, waarbij elk exemplaar nét iets anders is. Elk werk wordt geleverd met een certificaat van echtheid, zodat u verzekerd bent van de unieke waarde van uw aankoop.

Klaar om op te hangen

Het kunstwerk is gemonteerd op een dik houten frame en voorzien van een ophangsysteem, waardoor het direct aan de muur kan worden gehangen. Dit maakt het niet alleen een visueel indrukwekkend stuk, maar ook praktisch in gebruik.

Beschikbaar in kunstuitleen en online te koop

Al Capone is beschikbaar in onze kunstuitleen, maar u kunt het kunstwerk ook eenvoudig online aanschaffen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een bezorgafspraak te maken.

Over de kunstenaar: Diederik van Appel

Diederik van Appel was lange tijd actief als agent van Nederlandse kunstenaars op tentoonstellingen over de hele wereld. Tijdens zijn reizen ontwikkelde hij een sterke drang om zijn eigen creativiteit tot uitdrukking te brengen. Geïnspireerd door zijn ervaring, artistieke inzicht en passie voor kunst, heeft hij zijn eigen unieke stijl van pop art ontwikkeld. Zijn werken combineren digitale technieken met fotografie, bladgoud, veel kleur en diverse andere items. De uiteindelijke bewerking met epoxy zorgt voor een prachtig 3-D effect.

Kom het kunstwerk in het echt bewonderen

Vanwege het gebruik van epoxyhars laten de kunstwerken zich moeilijk fotograferen. Wij kunnen met zekerheid stellen dat de werken in het echt vele malen mooier uitkomen dan op de site. Wij nodigen u dan ook van harte uit om de werken van van Appel in onze galerie te komen bekijken. Alle getoonde kunstwerken zijn aanwezig en wachten op uw bewondering.