Al Capone

3.450,00

  • Techniek Mixed media op paneel
  • Afmeting 75 x 180 cm
  • Oplage 7
  • Kunstuitleen 103,50 p/maand
  • U spaart 69,00 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 345,00 rentevrij
Huur voor € 103,50 p/m
Artikelnummer: LGFXJ Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Al Capone is een zeer fraai kunstwerk van van Apple. Het kunstwerk is vervaardigd met diverse materialen en overgoten met een dikke laag epoxyhars voor een verbluffend effect. Echt een Eye-catcher! Gemaakt in een exclusieve oplage van 7 stuks, die allemaal nét iets anders zijn. In het kunstwerk zitten diverse materialen verwerkt, waaronder gekleurde stenen! Het kunstwerk zit op een dik houten frame voorzien van ophangsysteem, het kan dus zo aan de muur! Uiteraard voorzien van certificaat van echtheid. Beschikbaar in onze kunstuitleen maar ook online te koop. Na ontvangst van de bestelling nemen wij z.s.m. contact met u op om een bezorgafspraak te maken. Levertijd 1-2 werkdagen.

Diederik van Appel was lange tijd actief als agent van Nederlandse kunstenaars  op tentoonstellingen over de hele wereld. Tijdens zijn reizen kreeg hij meer en meer het gevoel en de drang om zijn eigen creativiteit tot uitdrukking te brengen. Geïnspireerd door zijn ervaring, zijn artistieke inzicht en zijn passie voor kunst heeft zijn eigen pop art ontwikkeld.   Zijn kunst is een combinatie van digitale technieken met fotografie als uitgangspunt. Hij gebruikt bladgoud, veel kleur en diverse andere items. De uiteindelijke bewerking met epoxy zorgt ervoor dat er een prachtig 3-D effect ontstaat.

Noot: door het gebruik van epoxiehars in de kunstwerken laten deze zich moeilijk fotograferen. Met zekerheid kunnen wij stellen dat de werken in het echt vele malen mooier uitkomen dan op de site. Wij nodigen u dan ook van harte uit de werken van Van Apple in onze galerie te komen bekijken. Alle getoonde kunstwerken zijn aanwezig.