Aqua

1.995,003.650,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstuitleen 59,85 p/maand
  • U spaart 39,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 199,50 rentevrij
Huur voor € 59,85 p/m
Artikelnummer: ZGNZM Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Exclusief kunstwerk ‘Aqua’ van Karin Vermeer

Unieke kunstwerken bij Amersfoort Art

Bij Amersfoort Art heeft u de exclusieve mogelijkheid om de indrukwekkende kunstwerken van Karin Vermeer aan te schaffen of te huren in verschillende formaten. Elk werk is verkrijgbaar in een beperkte oplage van maximaal 25 stuks, waardoor u verzekerd bent van een uniek en waardevol kunstwerk.

Over het kunstwerk ‘Aqua’

‘Aqua’ is een adembenemend kunstwerk van Karin Vermeer, exclusief verkrijgbaar bij Amersfoort Art. De naam ‘Aqua’, afgeleid van de levendige kleur, voegt een warme en uitnodigende sfeer toe aan het werk. Het model in het kunstwerk lijkt te genieten van deze warme ambiance, wat bijdraagt aan de emotionele impact van het stuk.

Technieken en materialen

Dit kunstwerk is een prachtige combinatie van fototechnieken en acryl op linnen, verrijkt met diverse soorten structuurpasta’s. Het resultaat is een verbluffend visueel effect dat zowel modern als tijdloos is. Het kunstwerk is gespannen op hoogwaardig linnen met zorgvuldig doorgeschilderde zijkanten, waardoor het direct aan de muur kan worden opgehangen.

Handgemaakt en uniek

Elk werk van Karin Vermeer is handgemaakt en uniek, geleverd met een certificaat van echtheid. Dit maakt ‘Aqua’ niet alleen een visueel aantrekkelijk kunstwerk, maar ook een waardevolle toevoeging aan uw collectie.

Bezoek onze galerie in Amersfoort

Amersfoort Art biedt de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland. Wij nodigen u van harte uit om onze galerie in Amersfoort te bezoeken en de prachtige werken in het echt te bewonderen. Voor informatie over de beschikbaarheid van specifieke werken kunt u contact met ons opnemen.

Het creatieve proces van Karin Vermeer

Karin Vermeer licht haar creatieve proces toe: “Mijn werk is een combinatie van verschillende foto’s en afbeeldingen, samengevoegd met verf op zowel de computer als het canvas om een nieuwe voorstelling te creëren. Mijn voorkeur gaat uit naar het vrouwengezicht als onderwerp, waarbij ik gebruik maak van foto’s van mensen, oude muren, grunge-posters en andere boeiende onderwerpen om een fris beeld te construeren. Na het digitale proces wordt de afbeelding afgedrukt, waarna ik begin met schilderen. Ik bouw mijn kunstwerken op met meerdere lagen structuur, gels en verf om het digitale beeld tastbaar te maken. Mijn werk draait niet zozeer om uitleg en concept, maar meer om het spel en de visuele ervaring. Ik begin doorgaans met een blanco canvas, maar door te putten uit beelden die me fascineren en ze te combineren, ontstaat geleidelijk aan een nieuw beeld. Alle werken worden op aanvraag in elke gewenste afmeting vervaardigd. Ze zijn veelal een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. Handgemaakt, elk werk is individueel enigszins verschillend, met een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.”

Bestellen en contact

Online bestellingen zijn mogelijk. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij snel contact met u op om een bezorgafspraak te regelen. Voor meer informatie over het kunstwerk ‘Aqua’ of andere werken van Karin Vermeer, kunt u altijd contact met ons opnemen.