Bridge II

1.995,003.650,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstuitleen 59,85 p/maand
  • U spaart 39,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 199,50 rentevrij
Huur voor € 59,85 p/m
Artikelnummer: ETCKB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Bridge II – een uniek kunstwerk van Karin Vermeer

Exclusief bij Amersfoort Art

Bij Amersfoort Art heeft u de unieke mogelijkheid om de kunstwerken van Karin Vermeer in verschillende formaten te kopen of te huren. Zo past het werk altijd optimaal bij uw specifieke situatie. De kunstwerken van Karin Vermeer zijn beschikbaar in een gelimiteerde oplage van maximaal 25 stuks.

Een spannende uitstraling

Bridge II, de tweede variatie van dit bijzondere kunstwerk, heeft een spannende uitstraling die typerend is voor Karin Vermeer’s unieke stijl. Haar werk combineert fototechnieken met acryl op linnen, en het gebruik van diverse soorten structuurpasta’s geeft het kunstwerk een verbluffende extra dimensie. Het kunstwerk is opgespannen op kwaliteitslinnen, waarbij de zijkanten zijn doorgeschilderd, zodat het direct aan de muur kan worden gehangen.

Handgemaakt en uniek

Elk kunstwerk van Karin Vermeer wordt met de hand vervaardigd en heeft daardoor een unieke uitstraling. Geen enkel stuk is exact hetzelfde. Bridge II wordt geleverd met een certificaat van echtheid. U kunt dit kunstwerk eenvoudig online bestellen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

Ontdek de grootste collectie van Karin Vermeer

Amersfoort Art beschikt over de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland. Wij nodigen u van harte uit om onze galerie in Amersfoort te bezoeken. Neem gerust contact met ons op om te informeren welke werken momenteel beschikbaar zijn.

De visie van Karin Vermeer

Karin Vermeer: ‘Mijn werk is een mix van verschillende foto’s en afbeeldingen die ik op de computer en canvas combineer om een nieuwe voorstelling te maken. Mijn favoriete onderwerp is het vrouwengezicht. Ik gebruik foto’s van mensen, oude muren, grunge-posters en allerlei andere interessante onderwerpen om weer een nieuw beeld te creëren. Als het digitale gedeelte klaar is, wordt de afbeelding afgedrukt en begin ik erover te schilderen. Ik creëer het kunstwerk met vele lagen structuur, gels en verf eroverheen. Op deze manier probeer ik het digitale beeld weer tastbaar te maken. Mijn werk gaat niet zozeer over uitleg en concept; het is een spel en alles draait om het beeld. Ik begin meestal vrij blanco, maar door naar beelden te kijken die me interesseren en door ze te mixen, ontstaat langzaam een nieuw beeld. Alle werken worden op aanvraag gemaakt in elke gewenste afmeting. De meeste van deze werken zijn een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. De werken zijn met de hand gemaakt, individueel net even anders en in een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.’

Kom langs of bestel online

Wij nodigen u uit om de unieke werken van Karin Vermeer te ontdekken bij Amersfoort Art. Kom langs in onze galerie of bestel eenvoudig online. Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen via onze website.