Bridge

1.995,003.650,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstkoopregeling 10 x 199,50 rentevrij
  • Kunstuitleen 59,85 p/maand
  • U spaart 39,90 p/maand
Huur voor € 59,85 p/m
Artikelnummer: DRTOU Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Bridge van Karin Vermeer: een uniek kunstwerk

Spannende uitstraling door unieke technieken

Bridge is een bijzonder kunstwerk van Karin Vermeer, bekend om haar unieke combinatie van fototechnieken en acryl op linnen. Dit werk heeft een spannende uitstraling, versterkt door het gebruik van diverse soorten structuurpasta’s. Deze technieken geven het kunstwerk een extra dimensie en een verbluffende uitstraling.

Hoogwaardige materialen en afwerking

Het kunstwerk is opgespannen op kwaliteitslinnen, waarbij de zijkanten zijn doorgeschilderd. Dit betekent dat Bridge direct klaar is om aan de muur te hangen. Elk kunstwerk van Karin Vermeer is met de hand vervaardigd, waardoor elk stuk net een beetje anders is en een unieke charme heeft.

Beschikbaarheid en certificaat van echtheid

Bij Amersfoort Art hebben wij een grote collectie kunstwerken van Karin Vermeer, waaronder Bridge. Dit kunstwerk is te koop in diverse formaten en te huur in het formaat 130×130 cm. Elk kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid, zodat u verzekerd bent van een origineel werk.

Bezoek onze galerie of bestel online

Amersfoort Art beschikt over de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland. Wij nodigen u van harte uit om onze galerie in Amersfoort te bezoeken en de werken in het echt te bewonderen. Uiteraard kunt u Bridge ook eenvoudig online bestellen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

Contact en beschikbaarheid

Neem gerust contact met ons op om te informeren welke werken momenteel beschikbaar zijn. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van het perfecte kunstwerk.

Over Karin Vermeer

Karin Vermeer: ‘Mijn werk is een mix van verschillende foto’s/afbeeldingen en verf die ik op de computer en canvas combineer om een nieuwe voorstelling te maken. Mijn favoriete onderwerp is het vrouwengezicht. Ik gebruik foto’s van mensen en oude muren, grunge-posters en allerlei andere interessante onderwerpen om weer een nieuw beeld te creëren. Als het digitale gedeelte klaar is, wordt de afbeelding afgedrukt en begin ik erover te schilderen. Ik creëer het kunstwerk met vele lagen structuur, gels en verf eroverheen. Op deze manier probeer ik het digitale beeld weer tastbaar te maken. Mijn werk gaat niet zozeer over uitleg en concept, het is een spel en alles gaat over het beeld. Ik begin in het algemeen vrij blanco, maar door naar beelden te kijken die me interesseren en door ze te mixen, ontstaat langzaam een nieuw beeld. Alle werken worden op aanvraag gemaakt in elke gewenste afmeting. De meeste van deze werken zijn een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. De werken zijn met de hand gemaakt, individueel net even anders en in een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.’