Agate

1.995,003.650,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstuitleen 59,85 p/maand
  • U spaart 39,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 199,50 rentevrij
Huur voor € 59,85 p/m
Artikelnummer: ZGNZM-1 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Agate – een kunstwerk van Karin Vermeer

Exclusief verkrijgbaar bij Amersfoort Art

Bij Amersfoort Art bieden we u de unieke mogelijkheid om de kunstwerken van Karin Vermeer in verschillende formaten te kopen of te huren. Hierdoor kunt u altijd een kunstwerk vinden dat perfect past bij uw interieur en persoonlijke stijl. De kunstwerken van Karin Vermeer zijn verkrijgbaar in een beperkte oplage van maximaal 25 stuks.

Unieke combinatie van technieken

Agate is een adembenemend kunstwerk van Karin Vermeer, waarin fototechnieken en acryl op linnen samenkomen. Het werk is verder verrijkt met diverse soorten structuurpasta’s, wat resulteert in een verbluffende uitstraling. Het kunstwerk is opgespannen op kwaliteitslinnen, waarbij de zijkanten zijn meegeschilderd. Hierdoor is het direct klaar om aan uw muur te hangen!

Handgemaakt en uniek

Elk kunstwerk van Karin Vermeer wordt met de hand vervaardigd en is daardoor uniek. Geen enkel stuk is precies hetzelfde. Agate wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de exclusiviteit van het werk onderstreept. Dit kunstwerk is ook online te bestellen, waarna wij contact met u opnemen om een bezorgafspraak in te plannen.

Grootste collectie van Karin Vermeer in Nederland

Amersfoort Art beschikt over de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland. Wij nodigen u van harte uit om onze galerie in Amersfoort te bezoeken. Heeft u vragen over de beschikbaarheid van specifieke werken? Neem dan gerust contact met ons op.

Over Karin Vermeer

Karin Vermeer: “Mijn werk is een mix van verschillende foto’s, afbeeldingen en verf die ik op de computer en canvas combineer om een nieuwe voorstelling te creëren. Mijn favoriete onderwerp is het vrouwengezicht. Ik gebruik foto’s van mensen, oude muren, grunge-posters en allerlei andere interessante onderwerpen om een nieuw beeld te maken. Als het digitale gedeelte klaar is, wordt de afbeelding afgedrukt en begin ik erover te schilderen. Ik creëer het kunstwerk met vele lagen structuur, gels en verf. Op deze manier probeer ik het digitale beeld tastbaar te maken. Mijn werk gaat niet zozeer over uitleg en concept; het is een spel en alles draait om het beeld. Ik begin meestal vrij blanco, maar door naar beelden te kijken die me interesseren en door ze te mixen, ontstaat langzaam een nieuw beeld. Alle werken worden op aanvraag gemaakt in elke gewenste afmeting. De meeste van deze werken zijn een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. De werken zijn met de hand gemaakt, individueel net even anders en in een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.”

Ontdek de unieke wereld van Karin Vermeer en voeg een exclusief kunstwerk zoals Agate toe aan uw collectie.