People I

625,00

  • Techniek Olieverf op Linnen
  • Afmeting 100 x 100 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 18,75 p/maand
  • U spaart 12,50 p/maand
Huur voor € 18,75 p/m
Artikelnummer: QQHNQ Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

People I – een kunstwerk van Jochem de Graaf

Olieverf op linnen

Ontdek de pracht van “People I”, een schitterend kunstwerk van de gerenommeerde kunstenaar Jochem de Graaf. Dit unieke schilderij is vervaardigd met olieverf op linnen en heeft doorgeschilderde zijkanten, waardoor het direct klaar is om aan jouw muur te hangen. De ware pracht en levendigheid van de kleuren komen nog beter tot hun recht wanneer je het in het echt bewondert.

Certificaat van echtheid

Dit kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid, zodat je verzekerd bent van de authenticiteit. “People I” is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort, waar je de volle schoonheid van dit werk kunt ervaren.

Kopen of huren

Bij Amersfoort Art bieden we diverse mogelijkheden om van dit kunstwerk te genieten. Je kunt “People I” kopen, huren via onze kunstuitleen, of zelfs eerst gratis op zicht nemen. Onze kunstuitleen is zowel voor bedrijven als particulieren een interessante optie. Een deel van de huurprijs wordt gebruikt als spaartegoed, waarmee je het desbetreffende kunstwerk kunt aanschaffen. Bekijk de voorwaarden op onze website voor meer informatie.

Inlijsten

Wil je “People I” laten inlijsten? Dat is mogelijk! In de galerie laten we je graag de verschillende inlijstmogelijkheden zien, waaronder een stijlvolle baklijst die perfect bij het werk past.

Over Jochem de Graaf

Een gepassioneerd autodidact

Jochem de Graaf, gevestigd en werkzaam in Bunschoten, is een gepassioneerd schilder en een autodidact pur sang. Zijn unieke werkwijze en materiaalgebruik geven zijn schilderijen een speciale dimensie: het reliëf creëert een diepgaand effect dat nog verder wordt benadrukt door lichtinval en schaduwspel.

Veelzijdig oeuvre

Met een omvangrijk oeuvre schildert Jochem een breed scala aan onderwerpen. Naast (vrouwelijke) figuren schildert hij graag bloemen, landschappen en steden/dorpen, allemaal in zijn herkenbare stijl. Zijn kunstwerken worden soms opgezet met modeleerpasta en zijn altijd vervaardigd met olieverf op linnen. Met plamuurmes, dik penseel of spatel brengt hij de verf op het doek aan, waarbij hij met kleinere hulpmiddelen verfijning aanbrengt.

Bezoek onze galerie

Onze galerie in Amersfoort herbergt misschien wel de grootste, maar zeker de mooiste collectie schilderijen van Jochem de Graaf in Nederland. Je bent van harte welkom om alle werken te komen bekijken en je te laten inspireren door de prachtige kunst van deze bijzondere kunstenaar.

Contact en bezorging

Na het plaatsen van je bestelling nemen we contact met je op om een bezorgafspraak te maken. Je hebt altijd 14 dagen retourrecht, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je nieuwe kunstwerk.

Kom langs in onze galerie in Amersfoort en laat je verrassen door de adembenemende kunst van Jochem de Graaf.