Purple Haze

1.650,001.695,00

  • Techniek Zeefdruk op papier
  • Afmeting 95 x 112 cm
  • Kunstuitleen 49,50 p/maand
  • U spaart 33,00 p/maand
  • Inclusief Lijst met museumglas
  • Kunstkoopregeling 10 X 165,00 rentevrij
Huur voor € 49,50 p/m
Artikelnummer: ILBGR Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Ongetwijfeld één van de beste zeefdrukken van Herman Brood! Als eerbetoon aan gitaarvirtuoos Jimi Hendrix vervaardigde Herman een prachtig schilderij waarvan er in gelimiteerde oplage zeefdrukken zijn gemaakt. De oplage beslaat 150 exemplaren en dit is een genummerde zeefdruk, door Herman Brood in zilver gesigneerd. Uiteraard voorzien van certificaat van echtheid. Het kunstwerk verkeerd in topconditie en bieden wij aan incl. lijst met Museumglas met de volgende keuzes:

  • strakke mat zwarte lijst van 2 cm breed met zwart passepartout met witte kern en museumglas.
  • strakke mat zwarte lijst van 2 cm breed met wit passepartout en museumglas.
  • strakke mat zilveren lijst van 4 cm breed met zwart passepartout met witte kern en museumglas.
  • strakke mat zilveren lijst van 4 cm breed met wit passepartout en museumglas.

Een andere lijst behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. In onze lijstenmakerij hebben wij een ruime keuze. Neem hiervoor contact met ons op.

Purple Haze is te zien in onze galerie in Amersfoort. Dit kunstwerk is ook online te koop (bezorgkosten in Nederland €49,50) en tevens beschikbaar in onze kunstuitleen. Levertijd i.v.m. keuze lijst 5 à 6 werkdagen.

Herman Brood (Zwolle, 1946) is een Nederlands kunstenaar. Hij was in alles een rasartiest. In zijn muziek, gedichten en vooral zijn schilderijen en zeefdrukken. Brood werkte vol overgave, stort zich met penselen, verf en spuitbussen steeds opnieuw in een hallucinerend avontuur waaruit hij onveranderd als winnaar tevoorschijn kwam.

Uit zijn werk spreekt een enorme gedrevenheid die hij dankzij zijn perfecte beheersing van de techniek op een briljante manier wist om te zetten in vorm en kleur. De grote belangstelling voor zijn werk betekende voor Herman Brood een geweldige stimulans.

KUNSTWERKEN VAN HERMAN BROOD KOPEN OF HUREN?

De kunstwerken van Herman Brood zijn bij Amersfoort Art (online) te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.