Purple Haze

1.650,001.695,00

 • Techniek Zeefdruk op papier
 • Afmeting 95 x 112 cm
 • Levertijd 1-3 werkdagen
 • Kunstkoopregeling 10 x 165,00 rentevrij
 • Kunstuitleen 49,50 p/maand
 • U spaart 33,00 p/maand
 • Inclusief Lijst met museumglas
Huur voor € 49,50 p/m
Artikelnummer: ILBGR Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Purple Haze – een kunstwerk van Herman Brood

Een eerbetoon aan Jimi Hendrix

Purple Haze is ongetwijfeld één van de beste zeefdrukken van de legendarische Nederlandse kunstenaar Herman Brood. Als eerbetoon aan de gitaarvirtuoos Jimi Hendrix, creëerde Herman een adembenemend schilderij waarvan er in een gelimiteerde oplage zeefdrukken zijn vervaardigd. De oplage beslaat slechts 150 exemplaren, en deze genummerde zeefdruk is persoonlijk door Herman Brood in zilver gesigneerd. Uiteraard voorzien van een certificaat van echtheid.

Keuze uit diverse lijsten

Het kunstwerk verkeert in topconditie en wordt aangeboden inclusief lijst met museumglas. U heeft de volgende keuzes:

 • Strakke mat zwarte lijst van 2 cm breed met zwart passepartout met witte kern en museumglas
 • Strakke mat zwarte lijst van 2 cm breed met wit passepartout en museumglas
 • Strakke mat zilveren lijst van 4 cm breed met zwart passepartout met witte kern en museumglas
 • Strakke mat zilveren lijst van 4 cm breed met wit passepartout en museumglas

Een andere lijst behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. In onze lijstenmakerij hebben wij een ruime keuze. Neem hiervoor contact met ons op.

Beschikbaar in galerie en online

Purple Haze is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Dit kunstwerk is ook online te koop en tevens beschikbaar in onze kunstuitleen.

Herman Brood – een rasartiest

Herman Brood (Zwolle, 1946) was een Nederlands kunstenaar die in alles een rasartiest was. In zijn muziek, gedichten en vooral zijn schilderijen en zeefdrukken, werkte Brood vol overgave. Hij stortte zich met penselen, verf en spuitbussen steeds opnieuw in een hallucinerend avontuur waaruit hij onveranderd als winnaar tevoorschijn kwam. Uit zijn werk spreekt een enorme gedrevenheid die hij dankzij zijn perfecte beheersing van de techniek op een briljante manier wist om te zetten in vorm en kleur. De grote belangstelling voor zijn werk betekende voor Herman Brood een geweldige stimulans.

Kunstwerken van Herman Brood kopen of huren?

De kunstwerken van Herman Brood zijn bij Amersfoort Art (online) te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.