Golfer

1.395,00

  • Techniek Zeefdruk op papier
  • Afmeting 90 x 120 cm
  • Kunstuitleen 41,85 p/maand
  • U spaart 27,90 p/maand
  • Inclusief Lijst met museumglas
Huur voor € 41,85 p/m
Artikelnummer: CURDT Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Golfer – Genummerde en handgesigneerde zeefdruk van Herman Brood

Ontdek de prachtige, genummerde en handgesigneerde zeefdruk “Golfer” van de iconische Nederlandse kunstenaar Herman Brood. Dit unieke kunstwerk is voorzien van een certificaat van echtheid en verkeert in topconditie. Wij bieden het aan inclusief een strakke mat zwarte lijst met passepartout en museumglas. Andere lijstoplossingen zijn uiteraard mogelijk; neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Over Herman Brood

Herman Brood (Zwolle, 1946) was een veelzijdige Nederlandse artiest, bekend om zijn muziek, gedichten en vooral zijn schilderijen en zeefdrukken. Zijn werk kenmerkt zich door een enorme gedrevenheid en een briljante beheersing van techniek, wat resulteerde in levendige vormen en kleuren. Brood’s kunstwerken zijn niet alleen een visueel avontuur, maar ook een getuigenis van zijn onvermoeibare artistieke geest.

Kunstwerken van Herman Brood kopen of huren?

Bij Amersfoort Art kunt u de kunstwerken van Herman Brood zowel kopen als huren via onze kunstuitleen. Een deel van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het kunstwerk uiteindelijk kunt aankopen. Bent u toe aan iets nieuws? Gebruik uw spaartegoed om een ander kunstwerk te huren of kopen. Onze kunstuitleen is een aantrekkelijke optie voor zowel bedrijven als particulieren. Voor meer informatie over de voorwaarden, bezoek onze website.

Bezoek onze galerie in Amersfoort

De zeefdruk “Golfer” is te bezichtigen in onze galerie in Amersfoort. Dit kunstwerk is ook online te koop en beschikbaar in onze kunstuitleen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een bezorgafspraak te maken.