Guitarman

1.250,00

  • Techniek Zeefdruk op papier
  • Afmeting 85 x 135 cm
  • Kunstuitleen 37,50 p/maand
  • U spaart 25,00 p/maand
  • Inclusief Lijst
Huur voor € 37,50 p/m
Artikelnummer: SQKBC Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Guitarman – een kunstwerk van Herman Brood

Beschrijving van het kunstwerk

Guitarman is een iconische zeefdruk van de beroemde Nederlandse kunstenaar Herman Brood. Deze grote variant is genummerd en gesigneerd, wat het een uniek en waardevol verzamelobject maakt. Het kunstwerk is prachtig ingelijst in een 4 cm zilveren lijst of een 2 cm zwarte lijst, beide voorzien van een zuurvrij passepartout en helder floatglas. Heeft u een voorkeur voor een andere lijst? Neem dan contact met ons op.

Beschikbaarheid en bezichtiging

Guitarman is ook beschikbaar in onze kunstuitleen. Wilt u het kunstwerk eerst bezichtigen in onze galerie? Neem dan vooraf even contact met ons op. Het kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

Over Herman Brood

Herman Brood (Zwolle, 1946) was een veelzijdige Nederlandse kunstenaar, bekend om zijn muziek, gedichten, schilderijen en zeefdrukken. Brood werkte met een ongekende passie en gedrevenheid, waarbij hij zijn perfecte beheersing van techniek omzette in briljante vormen en kleuren. Zijn werk geniet grote belangstelling en blijft een bron van inspiratie voor velen.

Kunstwerken van Herman Brood kopen of huren?

De kunstwerken van Herman Brood zijn bij Amersfoort Art zowel online te koop als te huur via onze kunstuitleen. Een deel van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het kunstwerk kunt aankopen. Bent u toe aan iets nieuws? Gebruik uw spaartegoed om een ander kunstwerk te kopen of te huren. Onze kunstuitleen is een aantrekkelijke optie voor zowel bedrijven als particulieren. Voor meer informatie en de voorwaarden, bezoek onze website.

Contact en meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Guitarman of andere kunstwerken van Herman Brood? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.