The Wine Lover

380,00

  • Techniek Handbeschilderd kunsthars
  • Afmeting 17,5 x 18 x 42 cm
Artikelnummer: FO85547 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

The Wine Lover – een kunstwerk van Guillermo Forchino

The Wine Lover is een beeld uit de serie The Professionals van de gerenommeerde kunstenaar Guillermo Forchino. Dit prachtige kunstwerk is een ideaal cadeau voor een verjaardag of als relatiegeschenk. Het beeld is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort.

Een verhaal vol passie en drama

Jean-François kwam uit de kelder met een van de duurste wijnen ter wereld. Het etiket was een beetje gescheurd. Hij plukte een paar draadjes spinnenweb weg, blies wat stof weg en las met gevoel voor: “Romanée-Conti, 1990”. Er rolde een traan over zijn wang. Hij deed een paar stappen in de richting van het raam om de robijnrode tinten die met paars glinsterden in de kostbare drank beter te kunnen waarderen, toen hij per ongeluk op de staart stapte van de kat die vredig lag te slapen vlakbij het balkon. De man schrok zo van de pijnlijke kreet van het dier dat de fles uit zijn handen gleed. Vanaf dat moment gebeurde alles alsof in slow motion: de wijn draaide door de lucht, Jean-François dook om het felbegeerde elixer op te vangen, en toen zijn hoofd tegen de Lodewijk XV-commode stootte, vlogen twee van zijn tanden naar het plafond … Gelukkig slaagde hij erin de fles te onderscheppen. Een brede glimlach verhelderde zijn nogal grillige gezicht: hij had een catastrofe vermeden.

Ontdek de details van The Wine Lover

Dit beeld vertelt een verhaal vol passie, drama en een vleugje humor, perfect vastgelegd door Guillermo Forchino. De gedetailleerde afwerking en het expressieve karakter van het beeld maken het een unieke toevoeging aan elke kunstverzameling.

Bezoek onze galerie in Amersfoort

Kom langs in onze galerie in Amersfoort om The Wine Lover en andere prachtige werken uit de serie The Professionals van Guillermo Forchino te bewonderen. Laat je inspireren door de kunstwerken en ontdek het perfecte stuk voor jouw collectie of als bijzonder cadeau.