The Buggy Buddies (uitverkocht)

Verkocht

Artikelnummer: FO85076 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

The Buggy Buddies – een kunstwerk van Guillermo Forchino

beeld uit de serie The Vehicles

The Buggy Buddies is een opvallend beeld uit de beroemde serie The Vehicles van de gerenommeerde kunstenaar Guillermo Forchino. Dit kunstwerk is een perfecte weergave van Forchino’s kenmerkende stijl, waarbij humor en detail hand in hand gaan.

Een prachtig cadeau

Dit beeld is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een ideaal cadeau voor een verjaardag of als relatiegeschenk. Het wordt geleverd in een fraaie geschenkverpakking, wat het nog specialer maakt om te geven of te ontvangen.

Verhaal achter The Buggy Buddies

Ook al leek het op regen, Bob wilde koste wat het kost golfen. Het was echt niet gemakkelijk, maar hij slaagde erin om Steve, zijn beste vriend, te overtuigen om een spel te spelen. Nadat hij de perfecte club voor een regenachtige dag had uitgekozen, bereidde Bob zich voor op zijn eerste swing toen een zwarte wolk de lucht begon te bedekken. Hij hief de club boven zijn schouders in een perfecte backswing. Een paar kleine druppels begonnen de green nat te maken, maar hij concentreerde zich op waar hij de bal zou gaan slaan. Hij hief zijn ijzer iets hoger toen… de bliksem op amper tien meter afstand insloeg. Ook al stond hij drie dagen later nog steeds te trillen, hij slaagde erin de langste rit in de geschiedenis te maken. We hebben de bal nog steeds niet gevonden.

Guillermo Forchino

Uitverkocht

Helaas is The Buggy Buddies momenteel uitverkocht. Houd onze website in de gaten voor nieuwe voorraad en andere unieke kunstwerken van Guillermo Forchino.

Ontdek meer bijzondere kunstwerken bij Amersfoort Art, jouw galerie, kunstuitleen en lijstenmakerij in Amersfoort.