Lady Dentist

169,00285,00

  • Techniek Handbeschilderd kunsthars
Artikelnummer: FCBZA Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Lady Dentist – Guillermo Forchino

beeld uit de serie The Professionals

Lady Dentist is een prachtig kunstwerk uit de befaamde serie The Professionals van de gerenommeerde kunstenaar Guillermo Forchino. Dit beeld is een perfect cadeau voor een verjaardag of als relatiegeschenk. Het wordt geleverd in een fraaie geschenkverpakking, waardoor het direct klaar is om cadeau te geven.

Verhaal achter Lady Dentist

“Dokter, gaat dit veel pijn doen?” vroeg de angstige patiënt aan Mariluz León, de tandarts van de “Happy Teeth”-kliniek, die een beetje ongeduldig stond te wachten met een boor in haar hand. “Natuurlijk niet schat, je voelt niets!” antwoordde ze terwijl ze hem probeerde te kalmeren. “Luister, zo gaan we te werk, neem deze tube tandpasta in je hand en als het teveel pijn doet, knijp dan een beetje in de tube om jezelf te kalmeren.” De dokter startte de boor en zelfs voordat hij hem in zijn mond stopte, kneep de patiënt zo hard in de tube dat tandpasta op het plafond spetterde en de dokter ontdekte dat haar gezicht ermee bedekt was alsof iemand een taart in haar gezicht had gegooid.

Perfecte combinatie van humor en vakmanschap

Guillermo Forchino staat bekend om zijn gedetailleerde en humoristische beelden, en Lady Dentist is daar geen uitzondering op. De combinatie van vakmanschap en humor maakt dit beeld tot een en waardevol kunstwerk dat in geen enkele collectie mag ontbreken.

Specificaties

  • Kunstenaar: Guillermo Forchino
  • Serie: The Professionals
  • Afmetingen: 9,5 x 9,5 x 22,5 cm – 17 x 17 x 43 cm
  • Materiaal: Handbeschilderd kunsthars

Bestel Lady Dentist vandaag nog

Voeg een vleugje humor en kunst toe aan je interieur of verras iemand met dit unieke cadeau. Bestel Lady Dentist van Guillermo Forchino vandaag nog bij Amersfoort Art en geniet van dit prachtige kunstwerk!