Op De Toekomst

56,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 17 cm
Artikelnummer: MA00312SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Op de toekomst – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Een uniek kunstwerk als cadeau

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Op De Toekomst” van de bekende Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is niet alleen een visueel genot, maar ook een origineel cadeau dat gegarandeerd indruk maakt.

Hoogwaardige materialen en vakmanschap

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een duurzame en schitterende afwerking. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een elegante marmeren sokkel, wat bijdraagt aan hun luxe uitstraling. Elk beeld komt met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar vermeld staan.

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen zelf heeft ontwikkeld. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft hij zich opgewerkt tot een zeer gewaardeerde kunstenaar. Zijn werken kenmerken zich door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn vakmanschap is duidelijk zichtbaar in de gedetailleerde en elegante sculpturen.

Geschikt voor diverse gelegenheden

De beelden van Ger van Tankeren zijn veelzijdig en passen perfect in zowel huiselijke als professionele omgevingen. Dankzij hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen, zijn ze ook zeer geliefd als relatiegeschenk. Of het nu gaat om een persoonlijke aankoop of een cadeau voor een speciale gelegenheid, “Op De Toekomst” is een kunstwerk dat in de smaak zal vallen bij een breed publiek.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u grotere aantallen bestellen voor bijvoorbeeld relatiegeschenken? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier. Wij helpen u graag verder.