La Promesse

90,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 30 cm
Artikelnummer: MA00440SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

La Promesse – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het prachtige kunstsculptuur La Promesse van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke sculptuur, gemaakt van een hoogwaardige tinlegering met een bronzen afwerking, is een schitterend en origineel cadeau voor elke kunstliefhebber. De meeste sculpturen zijn bevestigd op een elegante marmeren sokkel, wat een extra dimensie toevoegt aan de esthetiek van het kunstwerk.

Eigenschappen van La Promesse

  • Materiaal: tinlegering met brons
  • Bevestiging: marmeren sokkel
  • Inclusief kaartje met titel en biografie van de kunstenaar

Over de kunstenaar

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden door de jaren heen heeft ontwikkeld door continu kunst te creëren. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft Ger zich opgewerkt tot een zeer gewaardeerd kunstenaar. Zijn beelden worden geroemd om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, elegantie en oog voor detail. De werken van Ger van Tankeren spreken een breed publiek aan en zijn geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen.

Perfect als relatiegeschenk

De sculpturen van Ger van Tankeren, waaronder La Promesse, zijn door hun aantrekkelijke prijs en prachtige ontwerpen zeer geliefd als relatiegeschenk. Voor grotere afnames, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Voeg een uniek en elegant kunstwerk toe aan uw collectie of verras iemand met dit prachtige sculptuur. Bestel La Promesse vandaag nog bij Amersfoort Art!