De Uitdaging

97,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 33 cm
Artikelnummer: MA00390SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

De Uitdaging – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Ontdek het fascinerende kunstsculptuur De Uitdaging, gecreëerd door de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke kunstwerk is een prachtig en origineel cadeau, perfect voor zowel persoonlijke als professionele gelegenheden.

Materiaal en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering met een bronsafwerking, waardoor elk stuk een elegante en duurzame uitstraling krijgt. Veel van deze kunstwerken zijn bovendien bevestigd op een marmeren sokkel, wat bijdraagt aan hun luxe uitstraling.

Unieke details en vakmanschap

Elk beeld van Ger van Tankeren is een toonbeeld van vakmanschap en oog voor detail. De kunstenaar, een autodidact met een indrukwekkend oeuvre, heeft zijn vaardigheden door de jaren heen verfijnd zonder formele kunstopleiding. Dit maakt zijn werk extra en geliefd bij een breed publiek.

Biografie en inspiratie

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, heeft zich ontwikkeld tot een zeer gewaardeerde kunstenaar. Zijn beelden stralen elegantie uit en zijn rijk aan details. Ze variëren in thema’s, waardoor ze zowel in huiselijke kring als in een professionele omgeving uitstekend tot hun recht komen. Elk kunstwerk wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar vermeld staan.

Perfect als relatiegeschenk

Dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de prachtige ontwerpen zijn de beelden van Ger van Tankeren zeer geliefd als relatiegeschenk. Voor grotere afnames, bijvoorbeeld voor zakelijke geschenken, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Breng een stukje vakmanschap in huis met De Uitdaging en bewonder de kunst van Ger van Tankeren.