Camilla

245,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 40 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00499BR Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Camilla – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Een en elegant kunstwerk

Ontdek het prachtige kunstsculptuur “Camilla” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit kunstwerk is een perfecte combinatie van vakmanschap en artistieke expressie, waardoor het een ideaal cadeau is voor elke kunstliefhebber of verzamelaar.

Hoogwaardige materialen en afwerking

De sculpturen van Ger van Tankeren worden vervaardigd uit een hoogwaardige tinlegering en vervolgens verbronsd, wat zorgt voor een duurzame en verfijnde afwerking. Veel van zijn werken, waaronder “Camilla,” zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat bijdraagt aan de elegantie en stabiliteit van het kunstwerk.

Inclusief kaartje met titel en biografie

Bij elk kunstwerk, inclusief “Camilla,” ontvangt u een kaartje met de titel van het kunstwerk en een biografie van de kunstenaar. Dit maakt het niet alleen een prachtig kunstobject, maar ook een waardevol verzamelstuk dat inzicht biedt in de achtergrond en inspiratie van de kunstenaar.

Over de kunstenaar: Ger van Tankeren

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden heeft ontwikkeld door zijn hele leven kunst te maken. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft Ger zich opgewerkt tot een zeer gewaardeerd kunstenaar. Zijn werken kenmerken zich door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, elegantie en gedetailleerde afwerking. De sculpturen van Ger van Tankeren spreken een breed publiek aan en zijn geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen.

Perfect als relatiegeschenk

De kunstwerken van Ger van Tankeren, zoals “Camilla,” zijn zeer geliefd als relatiegeschenk. Dankzij de betaalbare prijs en de prachtige ontwerpen zijn deze sculpturen een uitstekende keuze voor zakelijke geschenken en speciale gelegenheden.

Neem contact op voor grote afnames

Voor grotere afnames, bijvoorbeeld voor relatiegeschenken, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder om aan uw wensen te voldoen.

Bestel nu en voeg een vleugje kunst toe aan uw leven

Voeg “Camilla” toe aan uw collectie en geniet van de tijdloze schoonheid en het vakmanschap van Ger van Tankeren. Bestel vandaag nog via onze webshop en ontdek de magie van dit unieke kunstwerk.