Balloon Rabbit Silver

975,00

  • Techniek Sculptuur met zink legering
  • Afmeting 33 cm
  • Oplage 500
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
  • Inclusief Luxe geschenkverpakking
Artikelnummer: UCAQP-1-1-1-2 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Balloon Rabbit Silver: Een kunstwerk van Editions Studio

Details en specificaties

Deze fraaie, zeer hoog afgewerkte Balloon Rabbit Silver heeft een hoogte van 33 cm en is voorzien van een zinklegering. Met een gewicht van maar liefst 2,5 kg straalt dit kunstwerk robuustheid en elegantie uit. Elke Balloon Rabbit Silver wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking en is voorzien van een certificaat van echtheid. Deze exclusieve editie is gelimiteerd tot slechts 500 exemplaren, waardoor het een zeldzaam en waardevol verzamelobject is.

Over Editions Studio

Afkomstig uit Frankrijk, is Editions Studio uitgegroeid tot een gerenommeerde naam in de kunstwereld. Onze toewijding aan het leveren van kunstwerken van superieure kwaliteit heeft ons een enorme populariteit opgeleverd onder kunstliefhebbers en kenners.

Balloon Rabbit: Een iconisch kunstwerk

Onze meest gerenommeerde series, waaronder de Balloon Dog en Balloon Rabbit (after), zijn te zien geweest in enkele van de meest prestigieuze galerijen en veilinghuizen over de hele wereld. Welkom in de boeiende wereld van Editions Studio Art! We zijn gepassioneerd door het creëren van adembenemende en toch betaalbare kunstwerken, verkrijgbaar in beperkte oplages. Onze inspiratie komt voort uit enkele van ’s werelds meest iconische kunstenaars uit de 20e en 21e eeuw.

De inspiratie achter Balloon Rabbit

De Balloon Rabbit is geïnspireerd door de iconische werken van Jeff Koons, een kunstenaar die bekend staat om zijn reflecterende roestvrijstalen sculpturen. Koons’ Balloon Dog en Rabbit-sculpturen hebben aanzienlijke bedragen opgebracht bij veilingen, wat hun populariteit en waarde onderstreept. Deze kunstwerken vangen de essentie van vreugde en feest uit de kindertijd en lijken op de opgeblazen ballonfiguren die vaak te vinden zijn op kermissen en verjaardagsfeestjes.

Een verzamelobject

Met zijn onberispelijke afwerking en reflecterende oppervlak, straalt de Balloon Rabbit Silver een aura van elegantie en vakmanschap uit. De reflectie van de kijker in het gepolijste oppervlak voegt een element van zelfreferentialiteit en betrokkenheid toe, waardoor een gevoel van verbondenheid met het kunstwerk wordt bevorderd. Dit maakt het niet alleen een visueel aantrekkelijke toevoeging aan elke kunstcollectie, maar ook een boeiend gespreksonderwerp.

Exclusiviteit en luxe

Elke Balloon Rabbit Silver is een gelimiteerde editie, wat betekent dat er slechts 500 exemplaren wereldwijd beschikbaar zijn. Dit verhoogt de exclusiviteit en waarde van het kunstwerk, waardoor het een must-have is voor serieuze kunstverzamelaars. De luxe geschenkverpakking en het certificaat van echtheid maken het een perfect cadeau voor speciale gelegenheden.

Waarom kiezen voor Balloon Rabbit Silver?

Als u op zoek bent naar een kunstwerk dat zowel elegantie als een speelse charme uitstraalt, dan is de Balloon Rabbit Silver de perfecte keuze. Het combineert de klassieke aantrekkingskracht van Jeff Koons’ iconische stijl met de hoogwaardige afwerking en exclusiviteit die u van Editions Studio mag verwachten. Voeg dit unieke stuk toe aan uw collectie en geniet van de tijdloze schoonheid en het vakmanschap dat het biedt.

Bezoek Amersfoort Art om dit prachtige kunstwerk te bewonderen en ontdek de magie van Balloon Rabbit Silver!