Balloon Dog Red

750,001.195,00

  • Techniek Hoogwaardig kunsthars
  • Oplage 500
  • Inclusief Luxe geschenkverpakking
Artikelnummer: SJMOR-1-1-2-1-1 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Balloon Dog Red: een kunstwerk van Jeff Koons

Deze fraaie, zeer hoog afgewerkte Balloon Dog Red is verkrijgbaar in twee formaten: L (30 x 30 x 12 cm) en XXL (42 x 47 x 16 cm). Dit exclusieve kunstwerk wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking en is voorzien van een certificaat. De editie is gelimiteerd tot slechts 500 exemplaren, wat het een verzamelobject maakt.

Unieke kenmerken en hoogwaardige afwerking

Balloon Dog Red is een kunstwerk van uitzonderlijke kwaliteit, vervaardigd met de grootste zorg en aandacht voor detail. Het glanzende, reflecterende oppervlak van de sculptuur vangt het licht op een manier die de levendigheid en speelsheid van het ontwerp benadrukt. Dit maakt het een opvallend stuk in elke ruimte, ideaal voor zowel moderne als klassieke interieurs.

Een eerbetoon aan de iconische kunstenaar Jeff Koons

Jeff Koons, geboren in 1955 in York, Pennsylvania, is een van de meest invloedrijke en controversiële kunstenaars van de moderne tijd. Zijn Balloon Dog-serie, onderdeel van de Celebration-reeks uit 1994, heeft wereldwijd erkenning gekregen. De Balloon Dog-sculpturen zijn geïnspireerd door de eenvoudige ballonfiguren die vaak op kinderfeestjes te zien zijn, maar Koons heeft ze getransformeerd tot luxueuze kunstwerken van roestvrij staal met een spiegelende afwerking.

Gelimiteerde oplage en certificaat van echtheid

Elk exemplaar van de Balloon Dog Red wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de exclusiviteit en waarde van dit kunstwerk benadrukt. Met slechts 500 stuks beschikbaar, is dit een zeldzame kans om een stukje van Koons’ artistieke visie in huis te halen.

Een perfect cadeau voor kunstliefhebbers

Dankzij de luxe geschenkverpakking is de Balloon Dog Red een ideaal cadeau voor kunstliefhebbers en verzamelaars. Of het nu voor een speciale gelegenheid is of gewoon om iemand te verrassen, dit kunstwerk zal zeker indruk maken en gewaardeerd worden.

Afmetingen en details

  • Formaat L: 30 x 30 x 12 cm
  • Formaat XXL: 42 x 47 x 16 cm
  • Materiaal: Hoogwaardig roestvrij staal met een reflecterende afwerking
  • Oplage: Gelimiteerd tot 500 exemplaren
  • Verpakking: Luxe geschenkverpakking

Ontdek de betoverende wereld van Jeff Koons met de Balloon Dog Red en voeg een vleugje speelse elegantie toe aan uw kunstcollectie. Bezoek Amersfoort Art voor meer informatie en om dit unieke kunstwerk te bestellen.