Balloon Swan Red

895,00

  • Techniek Hoogwaardig kunsthars
  • Afmeting 27 x 22 x 19 cm
  • Oplage 500
  • Inclusief Luxe geschenkverpakking
Artikelnummer: BSRL Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Balloon Swan Red: een kunstwerk van Editions Studio

en gelimiteerd

De Balloon Swan Red is een prachtig kunstwerk van uitzonderlijke kwaliteit, met een afmeting van 27 x 22 x 19 cm en een gewicht van maar liefst 1,5 kg. Deze exclusieve editie is gelimiteerd tot slechts 500 exemplaren, waardoor het een stuk is voor elke kunstverzamelaar.

Hoogwaardige afwerking en luxe verpakking

Dit kunstwerk wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking, compleet met een certificaat van echtheid. De hoogwaardige afwerking van de Balloon Swan Red maakt het een opvallende toevoeging aan elke ruimte, of het nu een woonomgeving, kantoor of galerie is.

Het verhaal achter Editions Studio

Afkomstig uit Frankrijk, heeft Editions Studio zich gevestigd als een gerenommeerde naam in de kunstwereld. Onze toewijding aan het leveren van kunstwerken van superieure kwaliteit heeft ons een enorme populariteit opgeleverd onder kunstliefhebbers en kenners wereldwijd. Onze meest gerenommeerde series, zoals Balloon Dog en Balloon Rabbit (after), zijn te zien geweest in enkele van de meest prestigieuze galerijen en veilinghuizen over de hele wereld.

Inspiratie en creativiteit

Welkom in de boeiende wereld van Editions Studio Art! Wij zijn gepassioneerd door het creëren van adembenemende en toch betaalbare kunstwerken, verkrijgbaar in beperkte oplages. Onze inspiratie komt voort uit enkele van ’s werelds meest iconische kunstenaars uit de 20e en 21e eeuw.

Een kunstwerk met betekenis

De Balloon Swan Red is niet zomaar een decoratief object; het is een symbool van vreugde, elegantie en vakmanschap. De reflecterende oppervlakken en de gedetailleerde afwerking zorgen voor een unieke kijkervaring, waarbij de kijker actief betrokken wordt bij het kunstwerk.

Waarom kiezen voor Balloon Swan Red?

  • Exclusieve gelimiteerde editie (slechts 500 exemplaren)
  • Hoogwaardige afwerking
  • Luxe geschenkverpakking met certificaat van echtheid
  • en betekenisvol kunstwerk

Bestel nu

Voeg dit unieke kunstwerk toe aan je collectie en geniet van de schoonheid en elegantie van de Balloon Swan Red. Bezoek onze webshop en bestel vandaag nog!