Balloon Rabbit Rose Gold

975,00

  • Techniek Sculptuur met zink legering
  • Afmeting 33 cm
  • Oplage 500
  • Inclusief Luxe geschenkverpakking
Artikelnummer: UCAQP-1 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Balloon Rabbit Rose Gold

Betoverende kunst in beperkte oplage

Maak kennis met de exclusieve Balloon Rabbit Rose Gold, een kunstwerk dat de essentie van elegantie en vakmanschap belichaamt. Met een hoogte van 33 cm en een gewicht van maar liefst 2,5 kg, is deze sculptuur een indrukwekkend staaltje kunstzinnigheid. Gemaakt van een hoogwaardige zinklegering, straalt deze Balloon Rabbit een luxe uitstraling uit die elke ruimte verrijkt.

Exclusieve editie

Deze Balloon Rabbit Rose Gold is niet zomaar een kunstwerk; het is een exclusieve editie die gelimiteerd is tot slechts 500 exemplaren wereldwijd. Dit maakt het niet alleen een prachtig decoratief stuk, maar ook een waardevol verzamelobject voor kunstliefhebbers en kenners.

Verfijnde presentatie

Elke Balloon Rabbit Rose Gold wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking, compleet met een certificaat van echtheid. Dit zorgt ervoor dat het kunstwerk niet alleen een visueel genot is, maar ook een perfect cadeau voor speciale gelegenheden.

Een eerbetoon aan iconische kunst

De Balloon Rabbit Rose Gold is geïnspireerd door de iconische werken van enkele van de meest invloedrijke kunstenaars uit de 20e en 21e eeuw. Deze sculptuur is een eerbetoon aan de speelsheid en vreugde van de kindertijd, gevangen in een elegant en reflecterend oppervlak.

Waarom kiezen voor Balloon Rabbit Rose Gold?

  • Hoogwaardige zinklegering voor een luxe uitstraling
  • Beperkte oplage van slechts 500 exemplaren
  • Wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking met certificaat
  • Een waardevol verzamelobject voor kunstliefhebbers

Een stukje kunstgeschiedenis in huis

Met de Balloon Rabbit Rose Gold haal je niet alleen een prachtig kunstwerk in huis, maar ook een stukje kunstgeschiedenis. Deze sculptuur is een perfecte mix van elegantie, vakmanschap en speelsheid, en is een must-have voor elke kunstverzamelaar.

Bestel nu

Mis deze unieke kans niet om een van de slechts 500 exemplaren van de Balloon Rabbit Rose Gold te bemachtigen. Voeg dit kunstwerk toe aan je collectie of geef het als een onvergetelijk cadeau aan een dierbare. Bestel nu en ervaar de betovering van deze exclusieve kunstsculptuur.