Balloon Dog Graphite Black

750,001.195,00

  • Techniek Hoogwaardig kunsthars
  • Oplage 500
  • Inclusief Luxe geschenkverpakking
Artikelnummer: SJMOR-1 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Balloon Dog Graphite Black

Beschrijving

De Balloon Dog Graphite Black is een schitterend kunstwerk dat vakmanschap en verfijning uitstraalt. Deze exclusieve editie, verkrijgbaar in formaat L (30 x 30 x 12 cm) en XXL (42 x 47 x 16 cm), is een ware blikvanger in elke ruimte. Elk exemplaar wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking en is voorzien van een certificaat van echtheid. Deze bijzondere uitgave is gelimiteerd tot slechts 500 stuks, wat het een waardevolle toevoeging maakt aan elke kunstcollectie.

Oorsprong en inspiratie

Editions Studio, gevestigd in Frankrijk, heeft zich gevestigd als een gerenommeerde naam in de kunstwereld. Onze toewijding aan het leveren van kunstwerken van superieure kwaliteit heeft ons een enorme populariteit opgeleverd onder kunstliefhebbers en kenners. De Balloon Dog Graphite Black is geïnspireerd door het iconische werk van Jeff Koons, een van de meest invloedrijke kunstenaars van de 20e en 21e eeuw.

Kenmerken van de Balloon Dog Graphite Black

  • Hoogwaardige afwerking
  • Verkrijgbaar in twee formaten: L en XXL
  • Geleverd in een luxe geschenkverpakking
  • Inclusief certificaat van echtheid
  • Exclusieve, gelimiteerde oplage van 500 exemplaren

Een kunstwerk van Jeff Koons

De Balloon Dog Graphite Black maakt deel uit van de gevierde serie Celebration van Jeff Koons, die bekend staat om zijn reflecterende roestvrijstalen sculpturen. Deze kunstwerken zijn ontworpen om vreugde, speelsheid en de onschuld van de kindertijd uit te stralen. De Balloon Dog is een van de meest herkenbare en gevierde creaties van Koons, en deze versie in Graphite Black voegt een extra laag van elegantie en mystiek toe aan het al iconische ontwerp.

Een waardevolle toevoeging aan uw collectie

De Balloon Dog Graphite Black is niet alleen een visueel aantrekkelijke sculptuur, maar ook een waardevolle investering. Met slechts 500 exemplaren wereldwijd, biedt dit kunstwerk een unieke kans om een stukje moderne kunstgeschiedenis in huis te halen. Of u nu een doorgewinterde verzamelaar bent of net begint met het verzamelen van kunst, dit stuk is een must-have.

Bestel nu

Voeg de Balloon Dog Graphite Black toe aan uw collectie en geniet van de tijdloze schoonheid en het vakmanschap dat dit kunstwerk te bieden heeft. Bestel vandaag nog en ervaar de magie van Jeff Koons’ kunstwerk in uw eigen huis.