Balloon Rabbit Blue

975,00

  • Techniek Sculptuur met zink legering
  • Afmeting 33 cm
  • Oplage 500
  • Inclusief Luxe geschenkverpakking
Artikelnummer: UCAQP Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Balloon Rabbit Blue: een kunstwerk van Editions Studio

De Balloon Rabbit Blue is een adembenemend kunstwerk met een hoogte van 33 cm, vervaardigd uit een hoogwaardige zinklegering en weegt maar liefst 2,5 kg. Dit prachtige stuk wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking en is voorzien van een certificaat van echtheid, wat de exclusiviteit van dit kunstwerk benadrukt. Deze gelimiteerde editie is beperkt tot slechts 500 exemplaren, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan elke kunstcollectie.

Over Editions Studio

Afkomstig uit Frankrijk, heeft Editions Studio zich gevestigd als een gerenommeerde naam in de kunstwereld. Onze toewijding aan het leveren van kunstwerken van superieure kwaliteit heeft ons populair gemaakt onder kunstliefhebbers en kenners wereldwijd. Onze meest beroemde series, zoals de Balloon Dog en Balloon Rabbit (after), zijn tentoongesteld in prestigieuze galerijen en veilinghuizen over de hele wereld, van Europa tot Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Azië.

De inspiratie achter Balloon Rabbit Blue

De Balloon Rabbit Blue is geïnspireerd door enkele van de meest iconische kunstenaars uit de 20e en 21e eeuw. Dit kunstwerk vangt de essentie van vreugde en speelsheid, vergelijkbaar met de opgeblazen ballonfiguren die vaak te vinden zijn op kermissen en verjaardagsfeestjes. Het reflecterende oppervlak van de Balloon Rabbit Blue voegt een element van zelfreferentialiteit en betrokkenheid toe, waardoor een gevoel van verbondenheid met het kunstwerk wordt bevorderd.

Een exclusieve toevoeging aan uw collectie

Met slechts 500 exemplaren beschikbaar, is de Balloon Rabbit Blue een exclusieve en waardevolle toevoeging aan elke kunstcollectie. Het luxe ontwerp en de hoogwaardige afwerking maken dit kunstwerk een pronkstuk in elke ruimte. Of u nu een doorgewinterde kunstverzamelaar bent of net begint met uw collectie, de Balloon Rabbit Blue biedt een unieke kans om een stukje van de moderne kunstgeschiedenis in huis te halen.

Samenvatting

De Balloon Rabbit Blue van Editions Studio is een prachtig kunstwerk dat de perfecte combinatie biedt van esthetiek en exclusiviteit. Met een beperkte oplage van slechts 500 exemplaren, een luxe geschenkverpakking en een certificaat van echtheid, is dit kunstwerk een must-have voor elke kunstliefhebber.