Quadrado

3.395,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 120 x 140 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 101,85 p/maand
  • U spaart 67,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 339,50 rentevrij
Huur voor € 101,85 p/m
Artikelnummer: JOLUM Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Prachtig abstract kunstwerk van de Nederlandse kunstenaar Sebastião SR Rodrigues, oorspronkelijk afkomstig uit Portugal. Het schilderij is gespannen op hoogwaardig linnen en wordt geleverd met een handig ophangsysteem, waardoor het direct aan de muur kan worden gehangen. Een certificaat van echtheid is inbegrepen. U kunt dit kunstwerk bewonderen in onze galerie in Amersfoort en het is ook beschikbaar voor verhuur via onze kunstuitleen. Online aankoop is eveneens mogelijk. Na het plaatsen van uw bestelling nemen we contact met u op om een bezorgafspraak te regelen, met een levertijd van 1-2 werkdagen.

Sebastião SR Rodrigues, geboren in Portugal, heeft zich ontwikkeld tot een bekwame Nederlandse kunstenaar ondanks zijn uitdagende start zonder vader en financiële middelen voor school. Zijn artistieke talent werd op jonge leeftijd ontdekt, en ondanks de scepsis van anderen koos hij vastberaden voor een pad in de schilderkunst. Gedurende vele jaren heeft hij kunst gecreëerd onder zijn artiestennaam SR Rodrigues, met exposities in galerieën over de hele wereld, waaronder de Verenigde Staten, Japan, Europa en Brazilië. SR Rodrigues woont en werkt momenteel zowel in Portugal als in Brazilië. Zijn schilderijen zijn een uitdrukking van zijn innerlijke zelf, waarbij hij aardse kleuren combineert met diverse basisvormen zoals cirkels en rechthoeken. Zijn toewijding aan het vinden van de juiste structuur, perfecte balans en prachtige combinaties is altijd merkbaar, gedreven door optimisme om steeds iets nieuws te creëren.

Wilt u een schilderij van Sebastião SR Rodrigues kopen of huren? Onze kunstwerken zijn verkrijgbaar bij Amersfoort Art en kunnen ook via onze kunstuitleen worden gehuurd. Een deel van het huurbedrag wordt gebruikt om uw spaartegoed op te bouwen, waarmee u het kunstwerk uiteindelijk kunt aanschaffen. De kunstuitleen biedt zowel bedrijven als particulieren interessante opties. Raadpleeg onze website voor de voorwaarden en bezoek onze kunstuitleen voor meer informatie.