Quadrado

3.395,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 120 x 140 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 101,85 p/maand
  • U spaart 67,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 339,50 rentevrij
Huur voor € 101,85 p/m
Artikelnummer: JOLUM Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Quadrado – abstract kunstwerk van Sebastião SR Rodrigues

Ontdek het prachtige abstracte kunstwerk Quadrado van de Nederlandse kunstenaar Sebastião SR Rodrigues, oorspronkelijk afkomstig uit Portugal. Dit bijzondere schilderij, gespannen op hoogwaardig linnen, wordt geleverd met een handig ophangsysteem, zodat u het direct aan de muur kunt hangen. Een certificaat van echtheid is inbegrepen, wat de authenticiteit van dit unieke kunstwerk garandeert.

Kunstwerkdetails

Quadrado is een treffende uitdrukking van Sebastião SR Rodrigues’ innerlijke zelf. Met een combinatie van aardse kleuren en diverse basisvormen zoals cirkels en rechthoeken, brengt hij een perfecte balans en structuur in zijn werk. Rodrigues’ toewijding aan het creëren van iets nieuws en zijn optimistische benadering zijn duidelijk merkbaar in dit kunstwerk.

Over de kunstenaar

Sebastião SR Rodrigues, geboren in Portugal, heeft zich ondanks een uitdagende start zonder vader en financiële middelen voor school ontwikkeld tot een bekwame Nederlandse kunstenaar. Zijn artistieke talent werd op jonge leeftijd ontdekt, en ondanks de scepsis van anderen koos hij vastberaden voor een pad in de schilderkunst. Gedurende vele jaren heeft hij kunst gecreëerd onder zijn artiestennaam SR Rodrigues, met exposities in galerieën over de hele wereld, waaronder de Verenigde Staten, Japan, Europa en Brazilië. SR Rodrigues woont en werkt momenteel zowel in Portugal als in Brazilië.

Beschikbaarheid

Quadrado is beschikbaar voor aankoop en huur bij Amersfoort Art. U kunt dit kunstwerk bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Daarnaast biedt onze kunstuitleen interessante opties voor zowel bedrijven als particulieren. Een deel van het huurbedrag wordt gebruikt om uw spaartegoed op te bouwen, waarmee u het kunstwerk uiteindelijk kunt aanschaffen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de voorwaarden van onze kunstuitleen of heeft u interesse in het huren of kopen van Quadrado? Bezoek dan onze website of kom langs in onze galerie in Amersfoort. Ons team staat klaar om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden.