Natureza II

3.395,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 120 x 140 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 101,85 p/maand
  • U spaart 67,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 339,50 rentevrij
Huur voor € 101,85 p/m
Artikelnummer: K4 17168 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Zeer fraai abstract kunstwerk van de Portugese kunstenaar Sebastião SR Rodrigues. Opgespannen op kwaliteitslinnen voorzien van ophangsysteem. Het kunstwerk kan dus zo aan de muur! Wordt geleverd met certificaat van echtheid. Te zien in onze galerie in Amersfoort en beschikbaar in onze kunstuitleen. Het is ook mogelijk dit kunstwerk online aan te kopen. Na ontvangst van de bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. Levertijd 1-2 werkdagen.

Sebastião SR Rodrigues (Portugal) is een Nederlands kunstenaar. Al vanaf zijn achtste moest Sebastião, zonder vader of geld voor school, hard werken. Maar naast zijn aangeboren doorzettingsvermogen bleek Sebastião een natuur talent in tekenen te zijn. Hij liet ooit een tekening zien aan een leraar, die hem vertelde dat hij later schilder moest worden. Hoewel anderen niets voelden voor zijn keuze voor schilder of tekenaar, hield dat Sebastião niet tegen om zijn eigen pad te volgen.

Inmiddels maakt hij al tientallen jaren kunst, onder zijn artiestennaam SR Rodrigues en exposeert hij onder andere in galerieën in de Verenigde Staten, Japan, Europa en Brazilië. SR Rodrigues woont en werk zowel in Portugal als Brazilië. Op het moment dat SR Rodrigues zich bezighoudt met schilderen ontdekt hij zijn eigen ziel. Hij is een cartograaf van zichzelf. In zijn doeken gebruikt hij prachtige aardse kleuren, in combinatie met verschillende (basis)vormen, zoals cirkels en rechthoeken. SR Rodrigues is altijd zeer toegewijd bij zijn zoektocht naar de juiste structuur, de perfecte balans en de mooiste combinaties. Zonder optimisme kan hij niets nieuws creëren.

SCHILDERIJEN VAN SEBASTIÃO SR RODRIGUES KOPEN OF HUREN OF EERST GRATIS OP ZICHT?

De kunstwerken van Sebastião SR Rodrigues zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.