Natureza II

3.395,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 120 x 140 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 101,85 p/maand
  • U spaart 67,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 339,50 rentevrij
Huur voor € 101,85 p/m
Artikelnummer: K4 17168 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Natureza II – een kunstwerk van Sebastião SR Rodrigues

Beschrijving van het kunstwerk

Natureza II is een prachtig abstract kunstwerk van de gerenommeerde Portugese kunstenaar Sebastião SR Rodrigues. Dit schilderij is opgespannen op kwaliteitslinnen en voorzien van een ophangsysteem, zodat het direct aan de muur kan worden gehangen. Natureza II wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de authenticiteit van het werk garandeert. Dit kunstwerk is te bezichtigen in onze galerie in Amersfoort en is tevens beschikbaar in onze kunstuitleen. Daarnaast is het mogelijk om Natureza II online aan te kopen.

Over de kunstenaar

Sebastião SR Rodrigues, geboren in Portugal, is een kunstenaar met een bijzondere levensloop. Al vanaf zijn achtste jaar moest Sebastião, zonder vader en zonder geld voor school, hard werken. Ondanks deze uitdagingen bleek hij een natuurtalent in tekenen te zijn. Een leraar, onder de indruk van zijn werk, adviseerde hem om schilder te worden. Ondanks de afkeuring van anderen, volgde Sebastião vastberaden zijn eigen pad.

Internationale erkenning

Onder zijn artiestennaam SR Rodrigues maakt hij al tientallen jaren kunst en exposeert hij wereldwijd, waaronder in de Verenigde Staten, Japan, Europa en Brazilië. SR Rodrigues woont en werkt zowel in Portugal als Brazilië. Tijdens het schilderen ontdekt hij zijn eigen ziel en fungeert hij als een cartograaf van zichzelf. Zijn doeken kenmerken zich door prachtige aardse kleuren en het gebruik van verschillende basisvormen, zoals cirkels en rechthoeken. Zijn zoektocht naar de juiste structuur, perfecte balans en mooiste combinaties is altijd doordrenkt met toewijding en optimisme.

Schilderijen van Sebastião SR Rodrigues kopen of huren

De kunstwerken van Sebastião SR Rodrigues zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het desbetreffende kunstwerk kunt aankopen. Bent u toe aan iets anders? Gebruik uw spaartegoed om een nieuw kunstwerk te kopen of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Voor meer informatie en de voorwaarden kunt u terecht op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer details.