Redondo

3.395,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 120 x 140 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 101,85 p/maand
  • U spaart 67,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 339,50 rentevrij
Huur voor € 101,85 p/m
Artikelnummer: FXFTV Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Redondo – abstract schilderij van Sebastião SR Rodrigues

Omschrijving van het kunstwerk

Ontdek het prachtige abstracte schilderij Redondo, gecreëerd door de befaamde Portugese kunstenaar Sebastião SR Rodrigues. Dit indrukwekkende kunstwerk is gespannen op hoogwaardig linnen en voorzien van een handig ophangsysteem, waardoor het eenvoudig aan de muur kan worden bevestigd. Bij aankoop ontvangt u tevens een certificaat van echtheid, wat de authenticiteit van dit unieke stuk garandeert. Redondo is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en is beschikbaar voor kunstverhuur.

Over de kunstenaar

Sebastião SR Rodrigues, oorspronkelijk uit Portugal, is een gerespecteerde kunstenaar die momenteel gevestigd is in Nederland. Ondanks de uitdagingen vanaf zijn jeugd, waarin hij zonder vader en zonder financiële middelen voor school moest opgroeien, heeft Rodrigues hard gewerkt om zijn dromen te verwezenlijken. Op achtjarige leeftijd werd zijn natuurlijke aanleg voor tekenen opgemerkt door een leraar, die hem aanmoedigde om een schilder te worden. Ondanks tegenstand van anderen volgde Rodrigues vastberaden zijn eigen pad.

Gedurende vele jaren heeft hij kunst gemaakt onder zijn artiestennaam SR Rodrigues en heeft hij tentoonstellingen gehad in galerieën over de hele wereld, waaronder de Verenigde Staten, Japan, Europa en Brazilië. Rodrigues woont en werkt momenteel zowel in Portugal als Brazilië. Voor hem is schilderen een ontdekking van zijn eigen ziel, en in zijn werken combineert hij prachtige aardse kleuren met verschillende basisvormen zoals cirkels en rechthoeken. Rodrigues is altijd toegewijd aan het vinden van de juiste structuur, perfecte balans en prachtige combinaties, en zijn creativiteit gedijt op optimisme.

Koop of huur Redondo bij Amersfoort Art

Wilt u een schilderij van Sebastião SR Rodrigues kopen of huren, of bent u geïnteresseerd in een gratis proefperiode? Bij Amersfoort Art bieden we de mogelijkheid om kunstwerken van Rodrigues te kopen of te huren via onze kunstuitleen. Een deel van de huur wordt gebruikt om uw spaartegoed op te bouwen, waarmee u het betreffende kunstwerk kunt aanschaffen. U kunt ook uw spaartegoed gebruiken voor een nieuw kunstwerk of om een ander werk te huren. Onze kunstuitleen is een boeiende optie voor zowel bedrijven als particulieren.

Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor een kosteloze proefplaatsing. Bezoek onze website voor meer informatie en de voorwaarden van onze kunstuitleen.